![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Avrupa Birligi cokuyor iddalari" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cok guvendikleri Irlanda bir tane sozlesmeyi imzalamadi diye, avrupa birligi cokuyormus. Lizbon sozlesmelerine imza atmamis. falan filan . Gazetelrin bir kismi bunu yazdi , Siz buna inaniyor musunuz? boyle sacma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupa Birligi cokuyor iddalari Cok guvendikleri Irlanda bir tane sozlesmeyi imzalamadi diye, avrupa birligi cokuyormus. Lizbon sozlesmelerine imza atmamis. falan filan . Gazetelrin bir kismi bunu yazdi , Siz buna inaniyor musunuz? boyle sacma birsey olur mu. gazetelerin ne kadar yonlu ve tarafli oldugunu gosterir. Gazeteler sanki birinin idaresindekiki bilgileri veriyor. ama o kisi sanki bir cocuk. neden mi? Bizi Avrupa birligine almiyorlar ama bak batiyorlar onlar icin mustahaktir, bizi almazlarsa boyle batarlar bakin cokuyorlar. aslinda onlar pis siyonist . hadi ya , kafa utulemekten baska birsey degil. Avrupa birligi cokse ne yazar. Kendi aralarindaki anlasmalar devam eder. sadece ekonomik anlamdakileri kisitlarlar. o ulkeler avrupa toplulugunu birakmak istemez , kanunlari ulkeleri kendi baglar. Avrupa topluluguna girdiniz. Dunyanin en buyuk 3ncu ordusuna shipsiniz size ilk soyleyecekleri sey Askerligi kaldirin , Siz ortadoguya eski rusyaya komsusunuz, kabul eder misiniz dunyanin 3ncu ordusuyken. Avrupa Toplulugu Bu savunmasizlik durumundan kendisi bile korkmaktadir Ulkeler Avrupa toplulugunun her istegini kabul etmeyebilir. bunun gibi bircok sorunu vardir. turkiyeyi almadilar diye kizginliktan soyluyoruz bu laflari, Turkjiye sanki kizgin bir cocuk mizikcilik yaptilar , almadilar biz de oooh oooh canima degsin diyoruz, gazete mi yoksa arkasindaki kisi mi boyle dusunuyor. Ciddi olmadigimiz her imaj bize kaybettirir. Siz uretim yapan bir ulkeyseniz, ciddi iseniz sizi kimse yikamaz, istikrarsizlik varsa uretim yapamiyorsunuz degil, yapmiyorsunuzdur.uretim ticaretle ilgili kanunlariniza yasaklariniza bakmaniz gerekir Uretim yapani kimse durduramaz, gerisi teferruat(anlasma) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |