![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "İş Hayatında Bir Adım Öne Geçmek: "e-Sertifika"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Anadolu Üniversitesinin yürüttüğü e-sertifika programlarını iş hayatında artılar edinmek isteyen arkadaşlara tavsiye etmek istiyorum. Farklı konularda 18 adet program yürütülüyor. 3 ay süren sertifika eğitiminden sonra sınava katılıyorsunuz ve sertifika ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | İş Hayatında Bir Adım Öne Geçmek: "e-Sertifika" Anadolu Üniversitesinin yürüttüğü e-sertifika programlarını iş hayatında artılar edinmek isteyen arkadaşlara tavsiye etmek istiyorum. Farklı konularda 18 adet program yürütülüyor. 3 ay süren sertifika eğitiminden sonra sınava katılıyorsunuz ve sertifika sahibi oluyorsunuz. 2. sertifikamı almak için kolları sıvadım. CV'nizde üniversitece onaylı bir sertifika olması işinize yarayabilir diye düşündüm. Kayıtlar hala devam ediyor. Program hakkında detaylı bilgi almak isteyen sitelerini inceleyebilir. " esertifika.anadolu.edu.tr " |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |