![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Kurs Anket" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce bayanların hangi kurslara katılmaları gerekir? Neden?? Bu anketi bir erkegin hazırladıgı nasılda belli Erkekler yanıtlasın Lutfen!..."
| Anketimiz: Sizce bayanların hangi kurslara katılmaları gerekir? | |||
| Karar verme teknikleri: Ne giyeceğine karar verme üzerine uygulama | | 2 | 25,00% |
| Alışveriş yapmadan hayatta kalma yöntemleri | | 3 | 37,50% |
| Telefonda kısa konuşma teknikleri | | 2 | 25,00% |
| Kredi kartıyla satın alma ve bedava alma arasındaki farklar | | 0 | 0% |
| 12 çiftten daha az ayakkabı ile hayatta kalma teknikleri | | 0 | 0% |
| Paket paket diyet bisküvi yiyerek neden kilo verilmez? | | 0 | 0% |
| Hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatına almakla kim kâr eder? | | 0 | 0% |
| Ocakta bırakılıp gidilen tencerenin neden bir süre sonra dibi tutar? | | 0 | 0% |
| Final maçının oynandığı saatte beşinci tekrar oynayan diziyi seyretmemek bir şey kaybettirir mi? | | 1 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurs Anket Sizce bayanların hangi kurslara katılmaları gerekir? Neden?? Bu anketi bir erkegin hazırladıgı nasılda belli Erkekler yanıtlasın Lutfen!
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben butun kurslara katılmaları gerektigini dusunuyorum Kızlar benı oldurecek:Orgasmo: :Orgasmo: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | bencede bütün bu kurslara gitmeleri lazım hepsi gerekli ::D:Orgasmo: |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi bukadarmı? Hepsi 10 adet ise sorun yok cunki Erkeklerin gitmesi gereken kurslar saymakla bitmez.En kısa zamanda erkekler icinde bir anket hazırlayacagım Bekleyiiiin............. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurs Anket sibel sana katılıorum yani erkeklerin bunun gibi kaç mislisine ihtiyacıu var biliomusunuz |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurs Anket sadece erkekler cevablasın denilmiş ama dayanamadım ben sadece tel. konuşmalarına katılıyorum ama diğerlerine asla çünki kadınlar bu kadarda aptal deyil bence çok zekidirler nerde neyi ne zaman yapacaklarını iyi bilirler iyi forumlar |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurs Anket evet gerçekten katılıyorum gitmekde yarar var bunları düşünmekten zaman akıp geçiyor... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |