![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Borsa düştü,Dolar yükseldi suçlu kim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "İstanbul serbest piyasada dolar 1,2720 YTL, avro 2,0070 YTL'den haftaya başladı. Alıntı: saat 09.56 itibariyle borsa 39.476,95 puana geriledi. Bu seviyede endeks, 3.108,96 puan ve yüzde 7,30 düşüş kaydetti Türkiye'nin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Borsa düştü,Dolar yükseldi suçlu kim? İstanbul serbest piyasada dolar 1,2720 YTL, avro 2,0070 YTL'den haftaya başladı. Alıntı:
Şimdi soruyorum suçlu kim? ,Türban'ı durup dururken Türkiye'nin gündemine sokan başbakanmı? yoksa Kapatma davası açan savcımı? | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Borsa düştü,Dolar yükseldi suçlu kim? kriz zaten vardı ve gelecekti, bu da oyunun bir parçası sebep göstermek, birşeye oturtmak mesela ecevit döneminde cumhurbaşkanının anayasa kitapçığını başbakana atması, ne başörtüsü nede savcı birşeye bağlamak için sebep lazım, havadan nem kavrayacak bir zaman, üretmezssen kriz olur, Sadece halktan alınan vergilerlerle nereye kadar.Satarak borç tıkanır mı ,satılan özelleştirilen herşeyin bir karşılığı yok, diyelim ki bir kuruluşu yabancıya sattın adam para kazanacak illa ki, e sen vergiyi benzinin fiyatını arttırdın,yabancı o şartlarla ,o da üretim yapamaz, kaçar devretmeye bakar. taze paralar bir gün tamamen kaçacak, satacak hiçbirşey kalmayacak, satılan kuruluşların devlet mallarının karşılığı olmazssa o ekonomi krize açıktır prodüktivite olmazssa kriz kaçınılmaz. bizim yerli üretici bulgaristanda,romanyada başarılara imza atıyor hepsi üretime son süratle devam, işçi alımı var onların gazetelerini okusanız görürsünüz türk üreticinin adlarını , hadi vergiyi düşürdüm size iyi imkanlar vereceğim desin devlet,hatamı anladım desin bakalım kaç tanesi geri gelecek Yemezler,yemezler :, kimse geri gelmez bahsettiğim üreticiler binlerce işçi çalıştırıyor, |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Borsa düştü,Dolar yükseldi suçlu kim? bence ikisinide destekleyen kişiler suçlu |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Borsa düştü,Dolar yükseldi suçlu kim? suçlu olan asıl üretime yatırım yapmayan, , işsizlik son had safhada , işsizlik var kabul etmeyen ve medyayı yanıltmaya iten etkileyenlerdir. Halkına ucuz et yedirmeyenler suçlu, Dükkanları kapatanlar suçlu, Fabirka kapattranlar vergi şartlarını iyileştirmeyen, vatandaşını işsiz bırakan, Hırsızlık yapmasına göz yuman suçludur, Zam yapan , Vatansever milletini seven işadamlarını kaçıranlar, hemşehricilik yapan,particilik yapan, Diplomayı adam yerine koymayıp kimya mühendisini mimar başı yapan zihniyet hatalıdır. Hatta arasıra parayla diploma satanlar, evladım deyip askerlik yaptırrmayanlar. o kadar çok suçlu var ki 1 tane yok |
| | |
| | |