FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Ekonomi, iş, kariyer

Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi?

YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kişiliğinize uygun meslek hangisi? Hangi meslekte mutlu ve başarılı olabilir siniz? Kişiliğinize uygun meslek seçiminde kimlerden yardım alabilirsiniz? Herkez mesleğini (olmak istediği mesleği) yazsın bakem :)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-02-2008, 02:03 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi?

Kişiliğinize uygun meslek hangisi? Hangi meslekte mutlu ve başarılı olabilir siniz? Kişiliğinize uygun meslek seçiminde kimlerden yardım alabilirsiniz?

Herkez mesleğini (olmak istediği mesleği) yazsın bakem :)
Sponsored Links
Alt 13-02-2008, 02:51 PM   #2
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi?

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişiliğinize uygun meslek hangisi? Hangi meslekte mutlu ve başarılı olabilir siniz? Kişiliğinize uygun meslek seçiminde kimlerden yardım alabilirsiniz?

Herkez mesleğini (olmak istediği esleği) yazsın bakem :)
Ben psikolog yada avukat olmayı çok isterdim demicem olucam alllahım izin verirse.İnsanlar hayyatta sevdikleri,kişiliklerine uygun meslekleri seçerlerse hem mutlu olurlar hemde sevdiği işi yaptığı için daha başarılı olurlar.
Kişiliğe uygun meslek seçiminde insanlar önce sevdikleri,ilgi alanlarına,yeteneklerine uygun meslek seçmeliler.Okullarda rehberlik uzmanlar,psikologlar,kariyer geliştirme rehberlerinden yardım alınabilir.Uzmanların yaptığı testlerle ilgi alanlarımız, yeteneklerimiz ve kişiliğimize uygun meslekler sıralanabilir.Ama öncelikle insanın kendisinin ne istediğidir bence.

Yüksel abi sen sormuşun bize ama sen yazmamışın

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 13-02-2008, 03:05 PM   #3
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Herkez mesleğini (olmak istediği esleği) yazsın bakem :)

Valla Öğretmen yada Doktor çok olmak isterdim.Şuan ki meslek muhasebe daha önceden işim gereği paket programda eğitmenlik yaptım.Yani bişeyleri hep öğretmek arzusundayım,paylaşmayı seviyorum.Meslek seçiminde kimlerden yardım alabileceğimizden ziyade daha çok insan önce kendi kişiliğini çok iyi tanımalıki neyi sevebildiğini çözebilsin.
Alt 13-02-2008, 03:20 PM   #4
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor

İstediğim mesleği yapıyorum. bilgi işlem sorumlusuyum.

Konu k.mutluluk tarafından (13-02-2008 Saat 04:28 PM ) değiştirilmiştir..
k.mutluluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 13-02-2008, 04:26 PM   #5
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

bende sevdiği mesleğe sahip olan biriyim..PDR..Düşünüyorumda hayatımda sevdiğim ve ilgi duydugum bir çok seyi yaptım yada yapmaya çalıştım...Tiyatro,vurmalı çalgılar(çok iyi bendir çalarım),siyaset ,,,,,mutlu azınlıklardan biriyim galiba.....:)

Konu güney tarafından (13-02-2008 Saat 04:30 PM ) değiştirilmiştir..
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-02-2008, 04:39 PM   #6
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Sevdiğimbir mesleğim var..
Sigortacıyım.. artı motor sporlarıyla uğraşıyorum..
Çok şükür şikayetçi değilim..
Alt 13-02-2008, 10:16 PM   #7
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Bende tiyatro sanatçısı olmak isterdim ama işletme okudum..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-02-2008, 10:48 PM   #8
Uye

sarahhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

sarahhh has a spectacular aura aboutsarahhh has a spectacular aura about

Hakla ilişkiler okumayı çok istedim ama olmadı Allah nasip ederse sosyoloji okuyacam
tabi bitire bilirsem.ama sanırım meslegimi severek yapacam ve ayrıca çok rica edecem meslegini sevenler işini yapsın sevmeyenler işini yappamıyolar o yüzden sevdiginiz meslekleri seçin...
sarahhh isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-02-2008, 01:31 PM   #9
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

mizah_96 is on a distinguished road

öğretmen :)
doktor:/
ikisinden biri:(
mizah_96 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-02-2008, 06:54 PM   #10
Yeni Uye

bebeksi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

bebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoşbebeksi sadece gerçekten hoş

daha yolun basindayim ama stilist olmak cok istiyorum....iisallah basaracam....
bebeksi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
basari, kariyer, kisilik, meslek

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 AM .