![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kişiliğinize uygun meslek hangisi? Hangi meslekte mutlu ve başarılı olabilir siniz? Kişiliğinize uygun meslek seçiminde kimlerden yardım alabilirsiniz? Herkez mesleğini (olmak istediği mesleği) yazsın bakem :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Kişiliğinize uygun meslek hangisi? Hangi meslekte mutlu ve başarılı olabilir siniz? Kişiliğinize uygun meslek seçiminde kimlerden yardım alabilirsiniz? Herkez mesleğini (olmak istediği mesleği) yazsın bakem :) ![]()
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Alıntı:
Kişiliğe uygun meslek seçiminde insanlar önce sevdikleri,ilgi alanlarına,yeteneklerine uygun meslek seçmeliler.Okullarda rehberlik uzmanlar,psikologlar,kariyer geliştirme rehberlerinden yardım alınabilir.Uzmanların yaptığı testlerle ilgi alanlarımız, yeteneklerimiz ve kişiliğimize uygun meslekler sıralanabilir.Ama öncelikle insanın kendisinin ne istediğidir bence. Yüksel abi sen sormuşun bize ama sen yazmamışın ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Alıntı:
Valla Öğretmen yada Doktor çok olmak isterdim.Şuan ki meslek muhasebe daha önceden işim gereği paket programda eğitmenlik yaptım.Yani bişeyleri hep öğretmek arzusundayım,paylaşmayı seviyorum.Meslek seçiminde kimlerden yardım alabileceğimizden ziyade daha çok insan önce kendi kişiliğini çok iyi tanımalıki neyi sevebildiğini çözebilsin.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? İstediğim mesleği yapıyorum. bilgi işlem sorumlusuyum.
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! Konu k.mutluluk tarafından (13-02-2008 Saat 04:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? bende sevdiği mesleğe sahip olan biriyim..PDR..Düşünüyorumda hayatımda sevdiğim ve ilgi duydugum bir çok seyi yaptım yada yapmaya çalıştım...Tiyatro,vurmalı çalgılar(çok iyi bendir çalarım),siyaset ,,,,,mutlu azınlıklardan biriyim galiba.....:) Konu güney tarafından (13-02-2008 Saat 04:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Sevdiğimbir mesleğim var.. Sigortacıyım.. artı motor sporlarıyla uğraşıyorum.. Çok şükür şikayetçi değilim..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Bende tiyatro sanatçısı olmak isterdim ama işletme okudum.. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? Hakla ilişkiler okumayı çok istedim ama olmadı Allah nasip ederse sosyoloji okuyacam tabi bitire bilirsem.ama sanırım meslegimi severek yapacam ve ayrıca çok rica edecem meslegini sevenler işini yapsın sevmeyenler işini yappamıyolar o yüzden sevdiginiz meslekleri seçin... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? öğretmen :) doktor:/ ikisinden biri:( |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kişiliğinize uygun mesleği seçtiniz mi? daha yolun basindayim ama stilist olmak cok istiyorum....iisallah basaracam.... |
| | |
| | |