![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "Ben boya rulosu imalatı yapıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben boya rulosu imalatı yapıyorum ve almnyada yasayan bu işi yapan türklerin adreslerini istiyorum. sizce nasıl bulabilirm??? smdiden tesekkürler. yardımcı olursanız sevinirm....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Ben boya rulosu imalatı yapıyorum Ben boya rulosu imalatı yapıyorum ve almnyada yasayan bu işi yapan türklerin adreslerini istiyorum. sizce nasıl bulabilirm??? smdiden tesekkürler. yardımcı olursanız sevinirm.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ben boya rulosu imalatı yapıyorum Selamlar,bizler boya rulosu imalatı için profosyonel olarak kumaş imal etmekteyiz.Ayrıca almanyaya direk kumaş satışımız da var.Bize aşşağıya yazdığım internet sitesinden ulaşırsanız,istediğiniz bilgi paylaşımını sağlarız,, İLHAN AVCI :::::::::: HUNTER TEXTILES :::::::::: FAKE FURS and TECHNICAL FABRICS |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ben boya rulosu imalatı yapıyorum mrb , boya rulosu icin kumaslarınızın fıyatlarını gonderebılırmısınız veya sıze ulasabılecegımız tel. numarası verebılırmısınız |
| | |
| | |