FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Ekonomi, iş, kariyer

ULUDAĞ İNŞAAT RÜYAKENT EVLERİ

YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "ULUDAĞ İNŞAAT RÜYAKENT EVLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "ULUDAĞ İNŞAAT'la Mahkemelik Olduk asligoker [09 Şubat 2008, 09:00] İki buçuk yıl önce Uludağ inşaat ile yaptığımız anlaşmada bize 2 yıl sonra evimizi teslim edeceklerdi. 6 ay geçti evi teslim ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-02-2008, 01:02 PM   #21
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

İSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taş
Cevap: ULUDAĞ İNŞAAT RÜYAKENT EVLERİ

ULUDAĞ İNŞAAT'la Mahkemelik Olduk asligoker [09 Şubat 2008, 09:00]
İki buçuk yıl önce Uludağ inşaat ile yaptığımız anlaşmada bize 2 yıl sonra evimizi teslim edeceklerdi. 6 ay geçti evi teslim etmedikleri gibi henüz bir temel bile atılmadı.2 yıl önce teslim etmeleri gereken evleri bile sahiplerine teslim etmemişler. Biz de bu firmayla olan sözleşmemizi iptal ettik. Ve sözde 1 ay içerisinde paramızı almamız gerekiyordu. Öğrendik ki kimse parasını alamıyor. 6 aydır parasını almayı bekleyenler varmış.

Onlarla irtibata geçip birlikte dava açtık. Ama firma adı değiştirerek kaçıyorlar tebligatlardan. Arena ekibinde çalışan bir arkadaşımla görüştüm bu konuyu. Medyaya taşımayı düşünüyorum başka insanlarda zarar görmesin

. ŞikayetVar
İSKORPİT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 16-02-2008, 12:03 AM   #22
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

İSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taşİSKORPİT kıymetli bir taş

Bursa 1. etapdaki ruhsat tabelasındaki yüklenici firma uludağ inşaat hanesi sökülmüş.Kaçış için sanırım her türlü hazırlık yapılmış.

baricentro

uludağ inşaat artık yok

--------------------------------------------------------------------------------

ofisde telefonlara bakanlar artık uludağ inşaatı telafuz edemiyorlar,
Uludağ konut yada uludağ a.ş peki ödeme yapmaya devam eden üyeler hanği firmaya ödeme yapıyorlar?
Tamgaz kaçışa devam

baricentro

berke

arkadaşlar doğrudur telefonlara uludağ inşaat diye cevap verilirdi şimdi sadece buyurun diye cevap veriyorlar herkese geçmiş olsun 3 senedir yalanlarla herkesi iyi uyuttulşar 300 daire örnek yapı 5000 daireyi sattılar buzamana kadar ödemeyen 10 marttamı ödeyecek çıkanlarınkini bile ödese konutları dahi yapıp teslim edemez kimse ümiştlenmesin halen ümitle yaşayan varmı bilkemem 10 marttada havalar soğuk diye paralar ödenmez yalanmı yok alışıgız bu laflara kardeşim beceremeyecektin niye girdin bu işe enazından 3 senedir işsizlere maaş bari ödde iyilijk yaptı.

berke

nermin

of offfff

--------------------------------------------------------------------------------

Peki bitirilip teslim edilen daireler hala taksit ödemeye uzun süre devam edecekler onlardan alacakları paraları başka bir kanala nakledebilirlermi acaba bizim gibi senet vermişlerdir onlarda 300 daireden aylık 800 ytl taksit alsalar aylık 240.000 YTL her ay para geliyor demektir sade teslim edilmişlerden bu paralar nereye gidiyor onu bulmak lazım ... Şirketin bu gibi gelecek paralarını bulup onlara tedbir koymak lazım............................................. ........

Anatret forumdan alntıuludağ inşaat - Sayfa 9 - Borsa Borsa
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-02-2008, 04:45 PM   #23
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

#101 Bugün, 15:14
ako
Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008

arkadaşlar dün show tvden nurullah arıkan aradı.ahmet toğrul tekrar aramış bu haberi yayına veriyomuşsunuz diye duyum aldım.doğrumu diye sordu dedi.kendiside eğer insanların paralarını ödeme gibi bir tutum içine girmezseniz yayınlayacaklarını söylemiş.ahmet toğrulun söylediği ,10 martta inanın ödeyeceğim hepsini ,yayına koymayın diye tekrar rica etti diyor.biz nurullah beyle gideceğiz ofise yüzyüze görüşeceğiz.ondan sonrabir karar verecekler. ya hemen yayınlanacak yada 10 martı bekleyecekler. bursadaki üyeler arayıp kendilerinin evlerini yaptıklarını eğer haber yayınlanırsa şirketin biteceğini kendilerininde zor durumda kalacaklarını söylemişler.sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim.merak etmeyin köşeye sıkıştılar.o paraları alacağız inanın.

ANATRET den alıntı
Alt 22-02-2008, 09:41 AM   #24
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Uludağ Patladı

22-02-2008
Uludağ patladı!
Bursa'da "Rüya Kent" adı altında yaklaşık 2 yıl önce temeli atılmamış daireler satmaya başlayan Uludağ İnşaat, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlardan topladığı peşinatları iade etmeden Bursa'daki şubesini kapattı. Bursa Ticaret Sicil Memurluğu tarafından da onaylanan Uludağ İnşaat'ın bu kapatma girişimi, "konut projesi durdu" şeklinde yorumlanırken, inşaat için henüz belediyeden ruhsat dahi alınamadığı bildirildi.
Gazete ilanlarıyla müşteri toplayan ve aylarca satış bürosuna gelen vatandaşları, "kefilsiz, kredisiz kira öder gibi ev sahibi olacaksınız" diye ikna eden Uludağ İnşaat'ın, Bursa'da kaç kişiyi mağdur ettiği ve başvuranlara ne kadar borcu olduğu ise bilinmiyor.
Ev hayalleri kurarken, parasını inşaat firmasına kaptıran vatandaş ise ne yapacağını şaşırmış durumda. Çok sayıda vatandaşın çaresizlik içinde kapılarını aşındırdığı firma avukatları da, Uludağ İnşaat ile ilgili sadece mal beyanı bildirmeye yetkili olduklarını, kaç kişinin ne kadar alacaklı olduğunu bilmediklerini ifade etti.
İnşaat ruhsatı almadan vatandaşa daire sattığı iddia edilen Uludağ İnşaat'ın sahibi Ahmet Toğrul'un, daha önce gereken resmi işlemleri tamamlayacakları sözünü vermesine rağmen aylardır hiçbir adım atmamış olması, akıllardaki soru işaretlerini de güçlendiriyor.
İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, konut sahibi olmak isteyenleri büyük reklam kampanyalarına ve bina maketlerine kanmamaları konusunda uyardı.
Gayrimenkul satışının ancak tapu kaydı ile olabileceğini, kira öder gibi kefilsiz, kredisiz kampanyalara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, özellikle toplu konut cenneti haline gelen Bursa'da tanınan müteahhit ve firmalarla iş yapılmasına özen gösterilmesini önerdi. Konut başvurusu yapanlar ile inşaat firması arasında imzalanan sözleşmelerin hukuki hiçbir değeri bulunmadığına dikkati çeken Şahin, gayrimenkullerin tapu daireleri dışında işlem görmeleri durumunda büyük mağduriyetler doğabildiğini kaydetti

.: BURSA Hakimiyet Gazetesi :. "Güvenilir Gazete"

Kafasını kuma gömüp gerçekleri söyleyenleri etrafa zehir saçmakla suçlayan kendinden başka kimseyi düşünmeyenlere önemle duyurulur.

Konu İSKORPİT tarafından (22-02-2008 Saat 10:22 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 24-02-2008, 07:16 PM   #25
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Mustafa ÖZDAL
mustafaozdal@kentgazetesi.com

Yazarın Eski Yazıları

Olacağı buydu

Uludağ İnşaat’la ilgili çok şey yazıp çizdik…

Kimi zaman gelişmeleri manşetten duyurduk, kimi zaman da köşe yazılarından.

Ancak bu şirketle ilgili ne dediysek doğruydu.

Mesela, “Kira öder gibi ev sahibi olun” sloganıyla büyük reklam kampanyaları düzenleyen Uludağ İnşaat’ın, Ataevler ve Kayapa etaplarına tek bir çivi bile çakmadığını söyledik.

Ne zaman söyledik?

23 Ağustos 2007’de…

Eylül, ekim, kasım, aralık, ocak, şubat…

Tam 6 ay geçmiş…

Aynı tas aynı hamam…

Konutların yapılacağı söylenen arazide, “Rüyakent evleri” reklamlı tabela dışında yeller esiyor…

Merak eden varsa, gidip görsün…

Uludağ İnşaat’ı yeniden gündeme getirdik.

Çünkü şirket,12 Şubat 2008 tarihi itibariyle Bursa Bölge Müdürlüğü’nü kapattı.

Gerçi şirket yetkilileri bölge müdürlüğünün kapatılmasıyla, faaliyetlerin durmadığını söyleseler de, birçok kişinin içi hiç de rahat değil.

Dün gelişmeyi Bursa milletvekillerine aktardık.

Bakın CHP Milletvekili Abdullah Özer ne dedi:

“Durumun bu noktaya gelmesinden önce, bu firmadan reklam alan medyalarının tutumunun incelenmesi gerekir”

Özer pek de haksız değil.

Bu konuda en dik duruşu Kent Gazetesi, Uludağ İnşaat’ın reklam tekliflerini elinin tersiyle iterek sergiledi…

MHP Milletvekili İsmet Büyükataman ise konuyu Meclis’e taşımaya hazırlanıyor.

Ataman önümüzdeki hafta Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın yanıtlaması istemiyle, Uludağ İnşaat konulu bir soru önergesi sunacak.

AKP Milletvekili Hayrettin Çakmak da Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğuna işaret ederek, vatandaşların mağdur olmamasını diledi…

Elbette, Uludağ İnşaat’tan da görüş aldık.

Yazılı olarak istediğimiz açıklamaları aynen aktarıyoruz

“Uludağ Emlak İnşaat Turizm Reklam Oto Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. adlı şirketimiz, halen mevcut faaliyetlerini sürdürmekte olup, iç yapılanması nedeniyle Bursa Bölge Müdürlüğü kapatılmıştır. Ancak, şirketimizin Bursa irtibat bürosu halen açıktır ve hizmet vermektedir. Hukuken geçerli bir tüzel kişilik olarak faaliyetini sürdürmekte olan şirketimizin alacak ve borçları da aynı şekilde devam etmekte ve hukuken geçerliliğini korumaktadır. Şirketin bir şubesinin kapatılmış olmasının o şirkete ait borçların geçerliliğine herhangi bir etkisi olmayacağı hukuken aşikardır.”

Görüşler aktardığımız gibi.

Her zaman söylüyoruz, son yorum sizindir…

Bursa kent gazetesi
Alt 29-02-2008, 12:26 PM   #26
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

İZMİR DE YALANA TAM GAZ DEVAM

Malesef Şikayeleri Okudukça Şaşkınlığımı Gizleyemdim.
Her Kesin İdeali Ev Sahibi Olmak.Bu Zamanda Çalış Didin
Bu Paralar Kolay Birikmiyor.

İzbuca1-0066
Buca 1. Etap
15-06-2007

Verilen Sözler Nerede Hala Ortada Bir Şey Yok.
İzmir İrtibat Büro Su İle Görüşüyorum
Oyalama; Başlandı , Başlayacak.
Ocak Ayınıda Ödedim.
Artık Ödemeyeceğim Beklemeye Çekiliyorum.

Bu Kanuda Bilgisi Olan Veya Bana Açıklamada Bulunabicekler
TÜKETİCİ Hakları ve Şikayetleri www.sikayetim.com
Alt 02-03-2008, 09:56 AM   #27
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

29-02-2008
Uludağ İnşaat AŞ Meclis'e taşındı
MHP Milletvekili İsmet Büyükataman, Uludağ İnşaat AŞ'nin Ataevler ve Kayapa'da başlatacağı konut projelerinden ses çıkmaması üzerine,

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde, Uludağ İnşaat AŞ'nin Ataevler ve Kayapa'da inşa edeceğini duyurduğu evlerle ilgili henüz adım atılmadığını belirterek, gelişmelerle ilgili bilgi istedi.
Milletvekili Büyükataman, pek çok vatandaşın mağdur edildiğini ileri sürdüğü soru önergesinde şu görüşlere yer verdi:
"Uludağ İnşaat, Bursa'da 'kira öder gibi ev sahibi olun' sloganlarıyla yazılı ve görsel basına süslü reklamlar vererek, vatandaşlara kefilsiz kredisiz daire vaat etmiştir. 30 Temmuz 2007'de Ataevler ve Kayapa'da inşaatların başlayacağı söylemesine rağmen şu ana kadar henüz kazma dahi vurulmamıştır. Yıllarca sıcak bir yuvanın hayalini kuran birçok kişiden birikimlerini, emeklerini toplayan bu firmanın Bursa'daki şubesini kapattığı iddiaları ile vatandaş zor durumda kalmış ve mağdur olmuştur."
MHP'li Büyükataman, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi noktasında bakanlığın alacağı tedbirleri ve bu şekilde para toplayan firmaları kontrol edecek mekanizmaların neler olduğunu da sorguladı.
Alt 03-03-2008, 10:50 PM   #28
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

karamanlı is on a distinguished road

ya sayın iskorpit denen arkadaş senin başka işin gücün yokmu aynı ismin gibisin zehirlisin yani senin ne alıp veremedigin var umudunu baglamış yüzlerce insanın oldugu uludag inşaatla yorumları okudum hiç dogru bir yorumun yok işkembeden atıp tutuyorsun ben ve benim gibi yüzlerce insan var uludag inşaatın o binaları bitirecegine vede bitirecekler sende göreceksim bilmem utanırmısın o zaman yazdıklarından degerli uludaga devam eden üyeler http://www.uibursa.com/forum diye bir forum var sadece gerçek üyelerin üye olabildigi bir forum gerçekler için sizi oraya daver ediyorum orada iskorpit gibi zehirli kimseler yok.
karamanlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-03-2008, 12:23 AM   #29
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

266534

ULUDAĞ İNŞAAT'a Ödediğim Paramı Alamıyorum asligoker [26 Şubat 2008, 09:00]
İki yıl önce Uludağ İnşaat bünyesine bir evim olacak hayaliyle katıldım. Fakat teslim etmeleri gereken tarihte evleri teslim etmediler. Hatta evleri yapacağız diye gösterdikleri arsalar bile onlara ait değil henüz ama sözde alacaklarmış.

Bunun üzerine Uludağ İnşaat bünyesinden ayrıldım. Fakat bu zamana kadar ödemiş olduğum 21 YTL mi geri alamadım. Açmış olduğum dava tebligatlarından da şirket ismi değiştirerek kaçıyorlar. ^^
ŞikayetVar
Alt 06-03-2008, 02:32 AM   #30
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Alıntı:
karamanlı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sayın iskorpit denen arkadaş senin başka işin gücün yokmu aynı ismin gibisin zehirlisin yani senin ne alıp veremedigin var umudunu baglamış yüzlerce insanın oldugu uludag inşaatla yorumları okudum hiç dogru bir yorumun yok işkembeden atıp tutuyorsun ben ve benim gibi yüzlerce insan var uludag inşaatın o binaları bitirecegine vede bitirecekler sende göreceksim bilmem utanırmısın o zaman yazdıklarından degerli uludaga devam eden üyeler http://www.uibursa.com/forum diye bir forum var sadece gerçek üyelerin üye olabildigi bir forum gerçekler için sizi oraya daver ediyorum orada iskorpit gibi zehirli kimseler yok.
UludaĞ İnŞaat Yada Konut MaĞdurlari

Konut mağdurları Valilik kapısında

Haber: Sinem KARABULUT

‘Kira öder gibi ev sahibi olun’ sloganlarıyla ‘Rüya Kent’ adı altında Yıldırım, Nilüfer ve Kayapa’da toplam 5 etapta konut yapımını sürdüren Uludağ İnşaat AŞ firmasının, yürüttüğü inşaatların ruhsatını dahi almamış olması, hak sahiplerini çileden çıkardı.

Bursa'da emlak piyasası - Page 22 - hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu

Bursa’da yaklaşık iki yıldır faaliyet gösteren, büyük reklam kampanyalarıyla vatandaşlara ‘kira öder gibi, kefilsiz kredisiz’ daire satan Uludağ İnşaat AŞ hakkında bazı resmi kurumlara şikayette bulunduklarını açıklayan vatandaşlar, “Ortada olmayan daireleri bizlere satmaya kalkıyorlar. İnsanlarımızı kira öder gibi daire sahibi olacaksınız diyerek kandırıyor ve ellerindeki küçük birikimleri topluyorlar” diye konuştu.
Vatandaşları ev alırken dikkatli olmaları konusunda uyaran yetkililer ise tapu satışı yapılamayan dairelerde vatandaşların, müteahhit ya da kooperatife ödediği parayı veya bedeli, bir hukukçuya danışmadan vermemeleri gerektiğini kaydetti.

MAĞDURİYET MECLİS’TE
Öte yandan, Uludağ İnşaat AŞ’nin ‘Rüya Kent’ projesinden konut satın alan binlerce hak sahibinin mağdur olduklarına dair yazılı ve görsel basında çıkan haberler sonrasında MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın TBMM’ye soru önergesi verdiği öğrenildi. Büyükataman’ın Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın yanıtlaması istemiyle sunduğu yazılı soru önergesi ise şöyle:
“Bursa ilinde Uludağ İnşaat Şirketi adıyla bir firma “kira öder gibi ev sahibi olun” sloganlarıyla Bursa’nın yazılı ve görsel medyasına süslü reklamlar vererek, vatandaşlara kefilsiz kredisiz daire vaat etmiştir. Uludağ İnşaat, 30 Temmuz 2007’de Ataevler ve Kayapa’da inşaatların başlayacağını söylemesine rağmen, şu ana kadar henüz kazma dahi vurmamıştır. Yıllarca sıcak bir yuvanın hayalini kuran birçok kişiden birikimlerini, emeklerini, ‘sizi ev sahibi yapacağız’ vaadiyle toplayan bu firmanın Bursa’daki şirketlerini kapattığı iddialarının basında yer almasından sonra birçok vatandaşımız zor durumda kalmış ve mağdur olmuştur.” Ayrıca önergede, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında Bakanlığın alacağı tedbirleri ve bu şekilde para toplayan firmaları kontrol edecek mekanizmaların neler olduğunu da sorguladı.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:25 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0