![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "aranızda inek sağmayı bilen var mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sütü severiz sütlü tatlılara bayılırız pekii o sütü kendinizin sağdığı oldumu?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aranızda inek sağmayı bilen var mı? sütü severiz sütlü tatlılara bayılırız pekii o sütü kendinizin sağdığı oldumu? ![]()
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Koyde yetişen her kisi bilir bunu ,Ben bile ogrenmek babında birkez denemiştim :)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Bende çocukluğumda denedim ama pek başaramadım.Bir iki damla sütü zor çıkardım hiçte göründüğü kadar başit değilmiş |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Ben bilmiyorum ama bi isim önerebilirim! Kemal UNAKITAN... 6 yıldır; harika, deha, hatta ticarette; mükemmel oğluyla 70 milyonu sağıyor.. İnek neki? |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Alıntı:
Neyse:) Turkıye' ye kesın donus yaptıgımızda cıftlıgımıze yerlesmıs ıdık. Az cok cıftlık hayatını ogrenebılmek ve babamın ınek sagmakda hayatın bı parcasıdır bunuda ogreneceksın rahata alısma demesıyle ogrenmıs ıdım. Baslarda zorlanıyor ıdım ama sonra zevklı bı hal almaya baslamıs ıdı derken hayvanın canını ıstemeden acıtınca:( ınek sagma macerası kotu bı sekılde son buldu.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Aslen Adana'nın Kızıldere köyündenim..Ve çocukluğumda sık sık gittiğim köyümde yengemin inekleri sağmasını onlarla konuşmasını hep hayranlıkla seyretmiş oldukçada merak etmiştim.Sonra yogun ısrarlarıma dayanamayan yengem ve babaannem hadi gel bakalım dediklerinde ne kadar korktuğumu hatırlıyorum..Hala tariflendiremediğim bir duygu.(başarılı olamadım tabi) |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? bende sağdım ve başarrılı da oldum ama çok zor hakkaten. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? Zor olduğuna inanmıyorum. Denemedim ama ilk denememde başarılı olacağıma inanıyorum. |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? dene ve gör ozaman.ama sağacağın inek akıllı olmasın mümkünse ozaman zorluğu görürsün. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: aranızda inek sağmayı bilen var mı? :))))))))))) Bende zorluk çekmemek için IQ testine tabi tutarım. Yüksekse sağarım, diilse sana gönderirim... :))))))))))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |