![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Ekonomi, iş, kariyer forumu içinde "mutlu olanaklar" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili forum üyeleri bana önerebileceğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.bu işimi çok seviyorum ama daha fazla verimli olabileceğim beni daha fazla mutlu edebilecek.sizinle paylaşmak istedim.teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mutlu olanaklar sevgili forum üyeleri bana önerebileceğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.bu işimi çok seviyorum ama daha fazla verimli olabileceğim beni daha fazla mutlu edebilecek.sizinle paylaşmak istedim.teşekkürler Konu carpediemcan tarafından (28-12-2007 Saat 12:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8995 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mutlu olanaklar Sizin iş kapasiteniz ve cv nizi bilmeden ne söylense afaki olur ama, son zamanlarda çok yoğun ekip oluşturan AMERİKAN LİFE Ankara /sanırım Tandoğanda bölge Müd. var İnternet den bulun. bir değerlendirin. Gönlünüze göre iş bulmanız dileğiyle |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |