![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Çevre forumu içinde "Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu balıklardan daha önce hiçbir yerde görmemiştim....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... Bu balıklardan daha önce hiçbir yerde görmemiştim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... Bu fotoğraflar çok ilginç ve güzel.Neden mi güzel insan oğlunun tabiatı ne hale getirdiğinin göstergesi.Çevreye atılan zararlı atıklar canlıları ne hale getirmiş.Hepsi bir uyarı lambası gibi.Birde düşünün insan da yaptığı değişimi.Kanseri ve anormal doğumları artışını.Duyarlı olmazsak,dikkat etmezsek daha neler gelecek başımıza bilemiyorum.Bu Allahın(c.c) bize bir uyarısı,denk alın ayağınızı, verdiğim nimetlere sahip çıkın zarar vermeyin sonunuz hiç iyi değil mesajı bu.ALLAH (C.C) kötüleri ve kötülük yapanları ıslah etsin. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... Çok ürkütücü resimler....Balıktan çok canavara benziyorlar. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... İlginç resimler, emeğine sağlık. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... Bize göre gerçekten çok ilginçler ancak ALLAH'a göre yaratmak çok kolay..daha bilmediğimiz görmediğimiz neler var ALLAH bilir..ibretlik resimler..
__________________ melek |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tsunamiden sonra karaya vuran ilginç balıklar... Ne canlılar yaşıyor denizin altında ama keşke bu şekilde görmeseydik hani canlı iken görebilseydik..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |