![]() |
| | |||||||
Bilim Teknik katogorisi Çevre forumu içinde "3 boyutlu isletim sistemleri (video)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bilgisayarların masaüstünü istediğiniz yöne çekin. Beğenmediyseniz elinizle değiştirin. Ya da dosyaları buruşturup atın. Üç boyutlu işletim sistemleri geliyor. Windos Vista'nın pabucunu dama atacak projeler yolda. Kanada'da bir yazılım firmasının proje ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 boyutlu isletim sistemleri (video) Bilgisayarların masaüstünü istediğiniz yöne çekin. Beğenmediyseniz elinizle değiştirin. Ya da dosyaları buruşturup atın. Üç boyutlu işletim sistemleri geliyor. Windos Vista'nın pabucunu dama atacak projeler yolda. Kanada'da bir yazılım firmasının proje aşamasındaki işletim sistemi ilgi çekti. Üç boyutlu grafiklerle donatılmış masaüstünde elinizle istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz. Hazırlık görüntüleri youtube'a düştü bile... İşletim sistemi Linux ta benzer bir çalışma yürütüyor. Üç boyutlu masaüstü ekran ile dokunmatik ekran çalışmasını başlattı.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |