![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "dünyanın en büyük kamyonu" başlıklı konu görüntüleniyor, "böyle bir kamyonunuz olsaydı ne yapardınız ben istemezdim bi hayal edin caddenin ortasında veya ıssız bir yolda lastik patladı yedek tekerlek var diyelim ?????????..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 81 Rep: 7931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünyanın en büyük kamyonu böyle bir kamyonunuz olsaydı ne yapardınız ben istemezdim bi hayal edin caddenin ortasında veya ıssız bir yolda lastik patladı yedek tekerlek var diyelim ????????? ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dünyanın en büyük kamyonu bilgi icin tesekkurler,sanirim daha once LIEBHERR in calismasi vardi bu konuda. dunyanin cogu limanlarinda liebherr veya CAT kullanirlar. genelde alman malidir. benim en buyuk hayalim su aletlere trafige cikma belgesi vermeleri, Kaza yapabilirseniz yapin . hangi ayagina carparsaniz kaza olmaz ve saate 60-80 km hizla hareket ediyorlar. altta seyreden arabalari konteyner kilidi ile alip havaya kaldirip yere birakabilme ozgurlugu. cok uyuz oldugunuz bir araba olursa sallayin vinci. yalniz koprulerde yakalayabilirler. ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |