![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Parktaki banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Parktaki banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti. Doktorlar “1 saat daha geç kalınsaydı, penisi kesecektik” dedi. ensonhaber
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı Keşke geç kalınsaymışta, kesselermiş:) Ama başka türlü bakında gene iyi niyetli, bir bayana saldırmamış ya, banka gitmiş, gece sanırım bankta uyuyor idi, birden canı çekmiştir!! Ama gene de bayanlar ile bankları bir tutması hiç hoş değil:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: fransa
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı Bank ha bunu da duyacaktik nerde aklina geldiyse adamin...... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı 1- karisi ile kavga etmistir 2- Parasi yoktur ama bekardir. 3- hayatta herseyi denemistir en son bu kalmistir ,merak etmistir. sikistirmayi becerdiyse biraz delilik vardir (boyleleri fermuara bile siksitirir ) baska sebep gelmiyor mantigima |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: fransa
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı Kisacasi zavalli ve salagin tekidir.....
__________________ GUL SENIN TENIN..... |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: banka tecavüz eden adam penisini sıkıştırdı Kim bilir ne çekti kızlardan öyle mi, en sonunda bu hale geldi?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |