![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Normalden üç kat daha büyük olan dev yengeçin kıskaçları da insan elinden çok daha büyük. Dev boyutlardaki yengeç Dorset'te bir dalış turunda Paul Worsley tarafından yakalandı. Worsley, "Gördüğümde bu kadar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor Normalden üç kat daha büyük olan dev yengeçin kıskaçları da insan elinden çok daha büyük. ![]() Dev boyutlardaki yengeç Dorset'te bir dalış turunda Paul Worsley tarafından yakalandı. Worsley, "Gördüğümde bu kadar büyük olduğuna inanamadım. Daha önce de yengeç gördüm ve yakaladım ancak bu kadar büyüğünü hiç görmedim" diyor. Dev yengecin şu an ofisinde olduğunu ancak bir kaç gün içinde yemeye hazırlandıklarını kaydeden Worsley, yengecin neredeyse 10 kişiyi doyurabilecek kadar büyük olduğunu söylüyor. Dev yengeç çevredeki balıkçıları ve uzmanları da şaşırttı. Dalış botunu kullanan Douglas Lanfear, "Gerçek bir canavar. Kıskaçlarının boyutları gerçekten inanılmaz. Bir insanın parmaklarını rahatlıkla kırabilecek güçte. Bu bölgede bugüne kadar görülen en büyük yengeç" diyor. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor inanılması güç bu kadar büyük bir yengeç banada inandırıcı gelmedi ama hayırlısı emeğinize sağlık teşekkürler
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor tesekkürler paylasım için ))))) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor inandırıcı gelmedi bna yaa |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Dev Yengeç Görenleri Şaşırtıyor gerçek olduğunu sanmıyorum yinede paylaşımın için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |