![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kocasını 300 erkekle aldatan kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kocasını 300 erkekle aldattığını itiraf eden kadın öğretmenin fotoğrafı yayınlandı. O öğretmenin fotoğrafı medyada ilk kez yer aldı. Vakit'in sürmanşetinde kocasını 300 erkekle aldattığını itiraf edip bunu kitap haline getiren ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kocasını 300 erkekle aldatan kadın Kocasını 300 erkekle aldattığını itiraf eden kadın öğretmenin fotoğrafı yayınlandı. ![]() O öğretmenin fotoğrafı medyada ilk kez yer aldı. Vakit'in sürmanşetinde kocasını 300 erkekle aldattığını itiraf edip bunu kitap haline getiren bayan öğretmen vardı. "Minik yavrular bu kadına emanet" diye manşet atan Vakit, genç kadının fotoğrafını yayınladı. İngilizce Öğretmeni olan Y. Y.'nin bugüne kadar fotoğrafı yayınlanmamıştı. Katıldığı programlarda yüzünü gizleyen genç kadın, kitabını da sahte isimle yazmıştı. Hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatılarak açığa alınan Y.Y hakkında ilginç bir karar çıktı. İl Müdürlüğü, genç kadının memuriyetten men edilmesine gerek görmedi. kaynak
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kocasını 300 erkekle aldatan kadın Leman çizerleri bu tür vakalara OHANNESBURG derler.Ben de diyorum OHA'nın ecnebicesini OHANNESBURG |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kocasını 300 erkekle aldatan kadın Rekor denemesimi yapmış ki?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kocasını 300 erkekle aldatan kadın turkiyede bir kadın 300 erkekle yattıgını itiraf edebıir mi ? asıl problem burda. etmesi degil . Buna kultur izin vermez.mantık dısı , cevre kabul etmez. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |