![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Cesaret mi aptallık mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cesaret mi aptallık mı? Kanada'lı bir maceracı gözüne mürekkep enjekte ederek rengini değiştirmek istedi.. -------------------------------------------------------------------------------- Bir insan göz rengini değiştirmek isterse ne kadar ileri gidebilir? Pek çok kişinin aklına gelebileceği ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cesaret mi aptallık mı? Kanada'lı bir maceracı gözüne mürekkep enjekte ederek rengini değiştirmek istedi.. -------------------------------------------------------------------------------- Bir insan göz rengini değiştirmek isterse ne kadar ileri gidebilir? Pek çok kişinin aklına gelebileceği gibi lens takmaktan bahsetmiyoruz.. Kanada'lı Pauly adındaki bu maceracı "sanat" düşkünü, göz rengini değiştirmek için, göz beyazına mürekkep enjekte ettirdi ! Gazetelere verdiği açıklamada "Bu prosedür çok sıkı bir şekilde geliştirildi ve mevcut tüm riskler hesap edildi. Tabi ki bu hala çok riskli ve tehlikeli bir operasyon. Kimsenin beni örnek almasını istemiyorum." diye konuştu. Enjeksyon işleminden sonra sağ gözü tamamen maviye dönen Pauly, "Şimdi tek yapmamız gereken kör olacak mıyım yoksa böyle mi kalacağım diye oturup beklemek.." diye ekliyor. gazetevatan.com
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |