![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı :) Kuş Pisliğine Bastı 6 Milyon Dolar AldıABD'nin New York kentinde, güvercin pisliğine basıp düşerek yaralanan kapıcı, 6 milyon dolar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı :) Kuş Pisliğine Bastı 6 Milyon Dolar AldıABD'nin New York kentinde, güvercin pisliğine basıp düşerek yaralanan kapıcı, 6 milyon dolar tazminat aldı. New York Post gazetesinin haberine göre, 1998 yılında metroya girerken güvercin pisliğine basıp yuvarlanan ve merdivenlerden düşerek boynunu ve burnunu kıran 56 yaşındaki kapıcı Shelton Stewart, tazminat davasında haklı bulundu. Kapıcıya önce 7,67 milyon dolar tazminat ödenmesine karar veren mahkeme, önündeki pislikten sakınmadığı için yüzde 20 oranında kusurlu bulduğu kapıcıya 6 milyon dolar ödenmesine hükmetti. Alıntı
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı:) evet pusucukurt hakkiyla yasmaaya calisanlarin disinda bu paraya alan cok hemde cok kolaylikla..:) bak gene hayatim adaletsizligine geldik hay allah...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı:) iyi geceler arkadaslar..konuyu okuyunca aklıma geldı bır an..biz tatıllerde doga yuruyusu yapmayı cok severız aılecek..benım buyuk sıpa ne yapar eder her zaman ama her zaman basacak bır pıslık bulur..dıkkatsız sıpa:D ben sımdı kıme tazmınat acacagım:D |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı:) sevgili pusucukurt alninin teriyle kazandigin paradan hayir gelir..ki,hakkiyla calisanin da sonuna kadar hakki veriliyor elbet de buda dogru...anlatabildim umarim..:)
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kuş Pisliğine Basıp Düştüğü İçin 6 Milyon Dolar Tazminat Aldı:) sen kararlisin yani peki gel o halde ben sana bi tas bulurum basar kayarsin:) yalniz isleriyle ben ilgilenmem tasi koyan benim gerisini kendin hallaet:)bu arada paradan hak da istemem tasi koydum diye:PP
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |