![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Cami resimli bira kapağı için özür" başlıklı konu görüntüleniyor, "Almanya’nın Bielefeld kentinde bulunan bir bira fabrikası, bira şişesinin kapağına cami resmi koyarak piyasaya sürünce Müslümanlar tepki gösterdi. Bielefeld’de aylık ve Türkçe olarak yayın yapan Öztürk gazetesinin haberine göre, bölgede ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | ![]() Almanya’nın Bielefeld kentinde bulunan bir bira fabrikası, bira şişesinin kapağına cami resmi koyarak piyasaya sürünce Müslümanlar tepki gösterdi. Bielefeld’de aylık ve Türkçe olarak yayın yapan Öztürk gazetesinin haberine göre, bölgede yaşayan Müslümanları kızdıran birayı, Herforder Brauerei Gmbh & Co.KG adlı Alman şirketi üretti. Gazete, manşetten verdiği haberde, bira şişesinin kapağında cami resmi, kahve fincanı, Türkiye (Türkei) ve şerefe (Prost) yazısının bulunduğunu belirtti. Gazete, hukuk danışmanı avukat Özlem Tuncer aracılığıyla okurların şikâyetlerini bira fabrikasına iletttiklerini kaydetti. Bira şirketinden özür mektubu geldiği belirtildi.
__________________ Fb Rh+ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |