![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "112 acil yardım sapıkları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sağlık Bakanlığı, telefon sapıklarından bıkmış durumda... 112 telefonlarını her gün ortalama 20 bin kişi arıyor ve sadece 650 tanesi gerçek vaka. İşte çıldırtan sorular 112’lere telefon sapıkları tarafından yapılan aramalardan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağlık Bakanlığı, telefon sapıklarından bıkmış durumda... 112 telefonlarını her gün ortalama 20 bin kişi arıyor ve sadece 650 tanesi gerçek vaka. İşte çıldırtan sorular 112’lere telefon sapıkları tarafından yapılan aramalardan bazıları şöyle: Aşkım beni terk etti. Çok yalnızım, canım sıkılıyor. Konuşabilir miyiz? Evde yemek yok. Bana yemek tarifi verebilir misin? Karnıyarık olabilir. Elimde 2 okey var. Döneyim mi açayım mı? Telefonumu yeni aldım da, çalışmasını kontrol etmek istedim. Sesinizi çok beğendim. Konuşmaya devam edebilir miyiz? Acil olarak evime gelin, yalnızlık benim başıma vurdu. Canım sıkkın, ne yapabilirim? Kulağıma su kaçtı, boğulur muyum? Canım sıkıldı, izi kalır mı? Kuşum grip oldu, ne yapabilirim? Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Gerçek bildirim yapmayan ve acil yardım telefonlarını meşgul eden numaralar tespit edilecek. Aynı numaralardan ikinci ya da üçüncü aramada sistem tarafından doğrudan bekletmeye alınacak.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 112 acil yardım sapıkları İyi bir uygulama,yukarıda yazılanları okuyunca saçma sapan arıyanlar enaza indirgenmiş olur.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |