![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "burada resim çektirmek istermiydiniz??" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben de o kadar adrenalin yok doğrusu ya siz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burada resim çektirmek istermiydiniz?? ![]() ben de o kadar adrenalin yok doğrusu ya siz?
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: burada resim çektirmek istermiydiniz?? burda resim cektirmekden ziyade en ust kayadan,bungee jumping yapmayi tercih ederdim...manzara bunun icin super resim cektirmekle vakit harcanmamali :P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: burada resim çektirmek istermiydiniz?? Yok yok bukadar heyecana dayanamam ben:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: burada resim çektirmek istermiydiniz?? heyecan nedir ki. İşte budur orada resim çektirmektir sonra da oradan parasütle atlamaktır...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |