![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı evet aslında sorgulanması gereken bir olay tabi adli kurumlar gibi değilde arkadaşca sorgulanmalıdır derim nasıl ki hani siz sanki birilerine bir şeyler ispat etmek istercesine ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı Anlamak istediğin kelimeleri ısıtıp ısıtıp önüme sunmak zorundamısın atmaca,ben çağdışı derken dinde zorlama olmadığını bilen ve baskıyla eşine zorla örtünmesi gerektiğini söyleyen çarpık düşünceye sahip kişi yada kişilere bunu söylemek istedim.Lütfen rica ediyorum kelimelerimi çarpıtma.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı tüüüüüüüüüüüüh rezil adam Allah böylelerini bildiği gibi yapsın Dnya fani Sanma kalırım baki !! Din ve kuralları müslümanlığın temelidir
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı Ozi, bu konu alay edilecek bir konu deil ki. Haber yalan yanlış.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı Yalan haber olduğunu nerden biliyorsun ? Yalan ise neden bukadar insan yorum yapıyor ? alay edilecek ne yazdım ? asap answer pls
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türban Takmayan Eşine Boşanma Davası Açtı sabah dinlediğim Haber bülteninde davacı Kocanın kendisi. Sanırım sizin güvendiklerinizden daha doğru söylüyor. Ben size bişey sorayım. Bir haber bulunca ve bu bazı çevrelerin aleyhine olunca kemik bulmuş gibi saldıran basın kaç defa ezil rüsva olduğu halde neden haberlere bu kadar çabuk kanıyorsunuz. Sende bana bunun sebebini söylermisin? Acaba bu haberler hoşunuza mı gidiyor. hürriyet " Bir Kadeh Rakı" haberini yayınladığında ne hisserttin. hiç araştırma ihtiyacı hissettin mi?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |