![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza" başlıklı konu görüntüleniyor, "İneğe tecavüz ederken basıldı Ahırda yarı çıplak yakalandı.. Samsun'un Bafra ilçesinde komşusunun ineğine tecavüz eden 28 yaşındaki R.D. para cezasına çarptırıldı. Davada konuşan, ineğine tecavüz edilen M.K., daha önce şüphe ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza İneğe tecavüz ederken basıldı Ahırda yarı çıplak yakalandı.. Samsun'un Bafra ilçesinde komşusunun ineğine tecavüz eden 28 yaşındaki R.D. para cezasına çarptırıldı. Davada konuşan, ineğine tecavüz edilen M.K., daha önce şüphe üzerine ahıra tuzak kurduğunu ifade ederek, "Ahırın kapısına, misina ipine bağlı zil taktım. Olay gecesi bir anda zil çalmaya başladı. Hemen polise haber verdim. Polisle birlikte ahıra girdiğimizde, R.D.'yi yarı çıplak halde yakaladık, şikâyetçiyim" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan R.D. ise, "Olay günü alkol almıştım. Uzun süredir cinsel sorunlarım var. Hastaneye birkaç kez gittim ancak sorunlarımı anlatamadan çıktım" dedi. R.D.'ye 300 YTL para cezası verdi. kaynak
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza alkolun bunlari yaptirmasina katilmiyorum...herkes icer ama bu sekilde bi hayvana saldiran sahis ,alkolun etkisinden cok seri katilleri animsatti bana..:)nitekim yakalanmis olay mahalinde yari ciplak yakalanarak bi nevi kurtarmis..)ozun sozu ,evli bi adamin bu denli igrenclik yapmasi tamamen ruh sagligiyla ilgili oldugunu dusunuyorum...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza alkole zam yapma zamani geldi. ne alkolmus be adamin aklindan neler gecirtiyor. yabanci ulkelerde alkol icince nedense boyle vakalar gorunmuyor. yalniz bundan sonra daha dikkatli olmalilar, zira erkek olan okuze de saldiran cikacaktir. alkolun fantazisine akil sir ermez |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza Ben de haberin başlığına bakınca öküz bu parayı nasıl ödemiş acaba dedim. Bir an gerçek öküz sandım da:)
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza goruyormusunuz Alkol Almis , burda suclu alkol, Icmeseydi yapmazdi zaten. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza Millet .....tutamayınca içkiye suç bulmasın yada sorunlarım var,sarhoştum,kendimde değildim,görmemişim bunlar bahanedir ancak.İneği bile gözüne kestiren insan, insan olmayı bırak öküz bile olamaz.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza :) Hangi alkol seviyesinde bir inek çekici görünmeye başlıyor. Afyon falan olsa hikayenin geçtiği yer diyeceğim dayanmış afyonu , ama yok alkol diyor. Çok içince sızıyorsun ama hiç çok içip hayvana saranı görmedim. Bu adam köyüne nasıl dönecek birde onu merak ettim. Pusucu sen söyle bu adamı köye sokarlarmı ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 234 Rep: 23375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İneğe tecavüz eden Öküze 300 ytl ceza way alkole bak be şişede durduğu gibi dursa ya pis alkol alçak hain alkol
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |