![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Tecavüz'cü kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kendinden 11 yaş küçük erkeğe tecavüz etti 41 yaşındaki kadın barda tanıştığı adamı önce eve götürdü ardından bıçak zoruyla ilişkiye girdi İsveç'in başkenti Stockholm'de 41 yaşındaki bir kadın 30 yaşında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tecavüz'cü kadın Kendinden 11 yaş küçük erkeğe tecavüz etti 41 yaşındaki kadın barda tanıştığı adamı önce eve götürdü ardından bıçak zoruyla ilişkiye girdi İsveç'in başkenti Stockholm'de 41 yaşındaki bir kadın 30 yaşında bir erkeğe tecavüz etmekten suçlu bulundu. İsmi açıklanmayan kadının erkekle bir barda tanıştığı, erkeği evine götürdüğü ve burada içmeye devam ettiği açıklandı. Daha sonra erkekle sevişmek istediğini söyleyen kadın, red yanıtı alınca kendinden geçti. Erkeğe zorla oral seks yapan kadın daha sonra ilişkiye girdi. Kadın erkeğin şikayetiyle göz altına alındı. 21 Mayıs'ta da aynı kentte, bir kadın bıçakla tehdit ettiği başka bir kadına zorla tecavüz etmişti. Tutuklanan kadının, bıçakla 19 yaşındaki kadına kendisine zorla oral seks yaptırdığını açıklandı. Vatan Bence erkek kadının tecavüz etmesine izin vermiştir,yoksa mümkünmü :))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz'cü kadın Ya valla haberi okur okumaz bi kahkaha attım diyebilirim yani Yüksel abi neden olmasın hep kadınlarmı tecavüze uğruyacak birazda kadınlar erkeklere tecavüz etsin :))) Şaka bi yana sapıtmış insanlar yahu dünyanın sonu geldi vallaha.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tecavüz'cü kadın cocugu tabipler kontrol ettiklerinde yumurta kabugu izleri bulmustur ![]() kizlarda sperm kalintilari bakarlar ya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |