![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "gerçekten çok ilginç.." başlıklı konu görüntüleniyor, "inş daha önce verilmemiştir gerçekten çok ilginç..deniz kızlarını hep çok güzeloldukları anlatılır efsanelere göre ama bu nu gördükten sonra :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten çok ilginç.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inş daha önce verilmemiştir gerçekten çok ilginç..deniz kızlarını hep çok güzeloldukları anlatılır efsanelere göre ama bu nu gördükten sonra :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (20-05-2008 Saat 10:30 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. Benzeri var idi aslında:) Sizce bu gerçek olabilir mi? Ama ben gerçek olduğuna pek inanmıyorum, insanların işleri yok sanırım bunlar ile uğraşıyor:) Yakında korkudan kimse denizede giremeyecek:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. ben arama yaptım ama çok ilginç yaaa bu neee :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. gercek degil, hindistana yolunuz duserse. bombay goa vishakhapatnam.madras chennai insanlarin el islerini cok iyi gorursunuz. neleerden neler urettigini 10-20 dolar kazanmak icin ,aylarca ugrastigini, cok sabirli olduklarini gorursunuz. muhtemelen el yapimi bir mumya. internette ilgi cekmek icin yapilmis. ozellikle tsunami nin getirdigi daha onceleri gic gorulmemis deniz yaratiklari. hint insanlarina ilham oldu. insanlar dunyadaki herseyi taklit edebiliyor. kendi hayal gucunu bile. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. orku orkun seninde bilmedigin yok yaaa :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. Gerçek olmadığının bir iki kanıtı size - Kafatası maymuna ait ağzına bakarsanız dişler var ama ne işse dudaklarında da diş var - Denizde yaşayan böyle bir canlı olsa mutlaka etrafında sağında solunda bir yara çizik olur ama buna bakınız TERTEMİZ ... Yalanın asparagasın dik alası bence inanmayınız...
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekten çok ilginç.. Ama ne olursa olsun dikkat çeksin diye bayağı uğraşılmış zaten biraz dikkatli bakınca fotomontaj olduğu belli oluyor aman iyiki asılsız bütün hayalerim suya düşmüştü yaaa :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |