![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Evsizlerin Yeni Evi" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben çok etkilendim doğrusu hallerine bakın şu insanların..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evsizlerin Yeni Evi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben çok etkilendim doğrusu hallerine bakın şu insanların
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: izmirliyim Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 685 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evsizlerin Yeni Evi O EVSİZLERE BENDE KATILDIM BENİMDE EVİM YOK |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evsizlerin Yeni Evi Filipinler, sadece filipinler olsa Guney amerika, afrika hep boyle. asyanin cogu yeri. hindistanda bir cop arabasi geliyor her sabah 50 kisiyi topluyor sokakta olmus. turistler gormesin diye gece ayri bir sehir olusuyor. FOTOGRAF CEKMEK YASAK. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |