![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "delirten cinsten :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "gri noktaya odaklanın isterseniz cetvelle bakın çizgiler düz :) ortadaki noktaya odaklanıp resme yaklaşıp uzaklaşın :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delirten cinsten :) ![]() ![]() gri noktaya odaklanın ![]() isterseniz cetvelle bakın çizgiler düz :) ![]() ortadaki noktaya odaklanıp resme yaklaşıp uzaklaşın :) ![]()
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) gözlüğümü çıkardım bi an bööyylee yanlış mı görüyorum diyeee:Entusiasmado: |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) dedim ama ben delirtio die :)
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: delirten cinsten :) yaw zaten gözlerim 1.75 ayardan kaçmış öyle gri bölgelere siyah noktalara odaklanırsam tam ayardan kaçacak. ama enteresan vede ilginç bi okadarda güzel resimler ellerine sağlık balam.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) Emeğinize sağlık ,çok güzel ve matematiğin değerini, zevkini çıkarmak adına girilmiş bir konu. Devamıda gelir inşallah. İyi forumlar. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) dediniz ki ben o sırada devamı ile uğraşmaktaydım..artık konunun neden açıldığını bile anlamanıza sevindim :) teşekkürler...
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: delirten cinsten :) Optik tanıdığı olan ???
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) sevgili kaoss evet bana nasil ekleme yapmam hakkinda bilgi verdin ama sanirim bende bi problem var ve resimleri yuklemiyor..ayrica cok da eglenerek ve gulerek baktim...benim eklemek istediklerimden 3 tanesini siz eklemissin..en azindan bunu gormek de guzel..:)cok daha guzeller var umarim onlarida bulursunuz yada ben bu isi becermeleyim...ellerine saglik...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: delirten cinsten :) istersen fotoları upload etmeyi dene bi de..bazı upload siteleri var ordan aldığın URL leri kullanabilirsin..başka bi yolu varsa ben de bilmiorum :) en azından hislerine isteklerine tercüman olmuşum bu da mutlu etti beni :) ilgin için ben teşekkür ederim...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |