![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Yüzen evler" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüzen evler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüzen evler Bu resimdekini cok begendim bununla yapilacak bir tatil fena olmazdi valla ozelliklede yogun gecen bu gunlerde manzarasida super hani..Emegine saglik hos resimler...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüzen evler Ne güzel evler, ama burada evler yüze yüze, insanlar sürekli komşu değiştiriyorlardır:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüzen evler hepsi harikaaaaaa ![]() |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüzen evler ben hep soyle dusunurum..yuzen evler yuzen yurekler gibidir, her gittigin yerde ayri bi ani ,her gordugun yerde baska bi goz...ve her durgun suda baska bi huzur....yasamak heryerde olabilmektir...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | |