![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Acaba neden 20. kata asansörle çıkamıyormuş?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir adam apartmanın 20. katında oturuyormuş ve 20. kattan giriş kapısına inerken asansörle inebiliyormuş. Ama 20. kata çıkarken 18. kata kadar çıkabiliyormuş diğer katları yürüyerek çıkıyormuş. Acaba neden 20. kata ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir adam apartmanın 20. katında oturuyormuş ve 20. kattan giriş kapısına inerken asansörle inebiliyormuş. Ama 20. kata çıkarken 18. kata kadar çıkabiliyormuş diğer katları yürüyerek çıkıyormuş. Acaba neden 20. kata asansörle çıkamıyormuş?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3763 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Acaba neden 20. kata asansörle çıkamıyormuş? Sahracığım : adamcağızın boyu kısa olduğu için eli ancak 18. numaraya kadar yetişiyormuş..... zaten 2 katın lafıda olmazki...... isyan ederse yanında tabura taşısın. |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Acaba neden 20. kata asansörle çıkamıyormuş? Alıntı:
Öncelikle cevap doğru sizi tebrik ediyorum bildiniz. Sonu cığımla biten hitaplardan hiç hoşlanmam,özelliklede karşı cins söylediğinde. ![]() Sizinle bir samimiyetimiz yada arkadaşlığımız olmadığına göre böyle laubali yazmanız çok gereksiz diye düşünüyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |