![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Adam ne söylemiş olabilir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış. Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış. Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş. Adam ne söylemiş olabilir?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adam ne söylemiş olabilir? Ne dedi ise, zeki biri sanırım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (17-05-2008 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adam ne söylemiş olabilir? mantikli dusunursek icinizde hanginiz cirkinse beni o oldursun olabilir:P(hic bir kadin cirkin oldugunu kabullenmez..cirkin kadin yoktur az votka vardir hesabi:P)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Adam ne söylemiş olabilir? Alıntı:
Tebrik ederim iyi mantık yürüttünüz.İçinizde hanginiz çirkinse o beni öldürsün demiş.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |