![]() |
| |||||||
| ilginç konular ilginç, ilginç videolar, ilginç sözler, ilginç olaylar, ilginç bilgiler, ilginç haberler, ilginç hediyeler, ilginç ürünler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kanatlı kedi görenleri şok etti ekledim ama izleyemezseniz linki veriyorum Mynet Eksenim- Video: Kanatlı kedi görenleri şok etti alıntı
__________________ |
| | |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanatlı kedi görenleri şok etti Hımm, buda çok ilginç imiş ama uçan penguen şakasından sonra bu tür şeylere pek inanasım gelmiyor artık:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kanatlı kedi görenleri şok etti kesin yoktur böyle birşey diyemem ama banada inandırıcı gelmedi.
__________________ Bir miktar Gül kokusu kalır Gül tutan elde; Zannetme ki Gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde..." |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanatlı kedi görenleri şok etti Sanırım kedi üzerinde oynamalar yapılmış. Eğer gerçek ise de artık Kıyamet yaklışıyor diyelim.
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| | |
| | |