![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "İnanılmaz Bir Şey" başlıklı konu görüntüleniyor, "iki tırla yapılan sanat eserlerine bakın alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanılmaz Bir Şey Blueice, böyle çok ilginç konular açıyorsunda, yaaaaaaaaaaaa bunu nerede bulabilirim, bu hareket halinde iken içinde olmayı isterimde:) Çok merak ettim nasıl bir şey, bunu daha güzel daha renklisini yapıp luna parklarda çalıştırsalar ya:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanılmaz Bir Şey türkiye de olmadığı kesin nerde olduğunu duyarsam ilk sana söyleyeceğim ![]() yoksa ben korkudan ölürüm yaklaşmam bile izlerim seni
__________________ |
| | |
| | |