![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adamı, 4 metre uzunluğundaki dev köpek balığı böyle takip etti. Adam can havliyle küreklere asıldı. Sonrasında ne mi oldu? Güney ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek ![]() Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adamı, 4 metre uzunluğundaki dev köpek balığı böyle takip etti. Adam can havliyle küreklere asıldı. Sonrasında ne mi oldu? Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adam bir süre sonra 4 metrelik bir köpekbalığı tarafından takip edildiğini fark etti. Takip edildiğini anlayarak küreklere tüm gücüyle asılan talihsiz adam kıyıya çok uzak bir noktada korkudan ne yapacağını şaşırdı. Ama korkulan olmadı. Köpekbalığı kanoya birkaç defa sürtündükten sonra uzaklaştı. kaynak:haber7.com
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek gecen gun gastede cıktı bu resım ama avustralyada degılmıydı yaw?? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek adamın yerınde olmak ıstemezdım..........korkunc bırsey |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek okurken bile heyecanlandım olmak istemezdim bende
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek Allah korumuş adamı.Ben olsaydım küreklere bile asılamazdım korkudan ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | |