FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > ilginç konular

Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek

EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adamı, 4 metre uzunluğundaki dev köpek balığı böyle takip etti. Adam can havliyle küreklere asıldı. Sonrasında ne mi oldu? Güney ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-04-2008, 11:27 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adamı, 4 metre uzunluğundaki dev köpek balığı böyle takip etti. Adam can havliyle küreklere asıldı. Sonrasında ne mi oldu?

Güney Afrika'da kanosuyla gezintiye çıkan adam bir süre sonra 4 metrelik bir köpekbalığı tarafından takip edildiğini fark etti.

Takip edildiğini anlayarak küreklere tüm gücüyle asılan talihsiz adam kıyıya çok uzak bir noktada korkudan ne yapacağını şaşırdı.

Ama korkulan olmadı.

Köpekbalığı kanoya birkaç defa sürtündükten sonra uzaklaştı.

kaynak:haber7.com
Sponsored Links
Alt 01-05-2008, 01:16 AM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

vokyaltirik is on a distinguished road
Cevap: Bu fotoğraf karesi tamamen gerçek

gecen gun gastede cıktı bu resım ama avustralyada degılmıydı yaw??
vokyaltirik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 01-05-2008, 12:21 PM   #3
Yeni Uye

üzgünkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

üzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biri

adamın yerınde olmak ıstemezdım..........korkunc bırsey
üzgünkız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 01-05-2008, 02:47 PM   #4
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

okurken bile heyecanlandım olmak istemezdim bende
Alt 01-05-2008, 03:07 PM   #5
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Allah korumuş adamı.Ben olsaydım küreklere bile asılamazdım korkudan

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:49 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0