![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hindistan'da inanılmaz bir gelenek kameralara yansıdı. Bebeklerinin sağlıklı olması ve Allah'a şükretmek için yapılan dini törende çocuklar işte böyle teker teker çatıdan aşağı atıldılar... Hindistan'ın Maharashtra eyaletindeki bir köyde her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. Hindistan'da inanılmaz bir gelenek kameralara yansıdı. Bebeklerinin sağlıklı olması ve Allah'a şükretmek için yapılan dini törende çocuklar işte böyle teker teker çatıdan aşağı atıldılar... Hindistan'ın Maharashtra eyaletindeki bir köyde her yıl yapılan bir gelenek akıllara durgunluk verecek cinsten... Bebek sahibi çiftler çocuklarını köyün tapınağının tepesinden yaklaşık 30 metre yükseklikten aşağı atılmasına göz yumuyor... Dini inancı yüksek kabul edilen biri de aşağıda çarşaf gerip düşen çocuğu tutuyor ve el üstünde ağlayarak dolaşan bebek annesine ulaştırılıyor... İşin ilginci çocuğun korkudan yüreği ağzına gelmişken büyükler tef çalıp oynuyor... Çocuklarını metrelerce yüksekten hiç çekinmeden aşağı atan köylüler, bu geleneğin çocuklara zarar vermeyeceğine aksine çok daha sağlıklı olacaklarına inanıyor... Her yıl yapılan bu geleneksel törene gerek Hindular gerekse müslümanlar katılıyor ve her ne kadar uzmanlar olaya karşı çıksalar da bu geleneği sürdürmek konusunda da ısrarlılar... ![]() kaynak haber vitrini
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. ahhh ahh turkıyeyede getırmek lazım bu gelenegı anamın cenesınden kurtulurdum bı kere atsın benı omur boyu sussun:D |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. nasıl bır gelenek anlamadım..çocuklar ömürlerı boyunca bu travmayla yasamak zorunda kalıyorlardır emınım |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. vokyal inan bu gelenek gelmesin ya hem annen seni nasıl attsın annelerimiz bi tanedir yaaa artı zaten türkiyede de belii şekilrde zaten bebekler atılıyo bari bu olmasın
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. üzgün kız vokyal arkadaşıma az önce yazdığım gibi tamam çatıdan atma değilde benzeri şeyler zaten yaşanıyo türkiyede ve dünyanın bütün ülkelerinde artı ben bir konu açmıştım bebeği çamurun içine atmışlar istersen o konuya da bi bak ..
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. Inanc sistemleri boyle, bizde de kerbela icin kendine aci cektirme vardir,o aciyi hissetmek istenir inanista. transa girdikten sonra aci vermez. onlarda da farkli, baskalarinin inanc icin yaptiklari bize garip geliyor. Asya Aciyi seven kitadir benim gozumde, inanc kultur kendini kabul ettirme maksatli kendine aci cektiren ulkeler toplulugu ama aciyi sever, aci biberi de sarimsagin acisini da. bu yuzden hint kulturunde boyle adetler coktur. Turkler hani osmanlilar demiyorum, Gercek turkler samanizm zamaninda, dogan cocuklari at sidigi(idrari) ile yikarlardi , kadinlar cadirda veya at ustunde dogum yapardi. Bugun Mogolistanda bu gelenek devam etmektedir. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnanca bakın çocuklarını damdan atıyorlar.. vokyal sakın benim annemle akraba olmasınlar:)))))))))))))))))))))))
| | |
| | |