![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Sanat uğruna köpeği öldürdü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nikaragua’nın Manwhichagua şehrinde Codice Sanat Evi’nde bir sergi açan Costa Ricalı sözde sanatçı Guillermo Habacuc, sırf gelen ziyaretçilerin izlemesi için bir sokak köpeğini duvara bağlayarak günlerce aç ve susuz bıraktı. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nikaragua’nın Manwhichagua şehrinde Codice Sanat Evi’nde bir sergi açan Costa Ricalı sözde sanatçı Guillermo Habacuc, sırf gelen ziyaretçilerin izlemesi için bir sokak köpeğini duvara bağlayarak günlerce aç ve susuz bıraktı. Bir deri bir kemiğe dönen Nativity adlı köpek, sonunda hayatını kaybetti. Vahşet görüntülerinin internette yayımlanmasıyla ortaya çıkan skandal, dünyadaki hayvan hakları derneklerini ayağa kaldırdı.
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanat uğruna köpeği öldürdü çok üzüldüm ya o kadar insan nasıl sesiz kalabilmiş!!! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanat uğruna köpeği öldürdü Bizde de böyleleri var. Tavukları canlı canlı ateşe atıp itlaf edenler mi dersiniz, su içmeye inen ayıyı taşlayarak öldürenmi dersiniz. Böyle insanlara hayvan demenin hayvanlara hakaret olacağını düşündüğüm için bunlara hayvan üstü yaratıklar diyorum. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Sanat uğruna köpeği öldürdü insan mı bunlar ya'''!!!! |
| | |
| | |