![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Memeleri çok seksiydi, tecavüz ettim!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Polis müfettişi, ineklere tecavüz etmekten tutuklanarak cezaevine konuldu. ABD’nin Moorestown kentine bağlı Burlington kasabasında polis müfettişi Robert Melia Jr (38) ineklere tecavüz etmekten tutuklanarak cezaevine konuldu. 2006 yılının haziran ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Memeleri çok seksiydi, tecavüz ettim! Polis müfettişi, ineklere tecavüz etmekten tutuklanarak cezaevine konuldu. ![]() ABD’nin Moorestown kentine bağlı Burlington kasabasında polis müfettişi Robert Melia Jr (38) ineklere tecavüz etmekten tutuklanarak cezaevine konuldu. 2006 yılının haziran ve aralık ayları arasında 4 ineğe tecavüz eden Melia, “İneklerin memeleri bana çok seksi geliyordu, dayanamadım” dedi. 2004 ve 2006 yıllarında da 3 genç kızı taciz etmekten sabıkası bulunan Melia, 15 bin dolar (19 bin YTL) para cezası ve 5 yıla kadar hapis cezası alabilir. Kefaret ücreti 510 bin doları (659 bin YTL) ödeyemedi. kaynak
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memeleri çok seksiydi, tecavüz ettim! İnanmıyorum ya bunu yapan bi insan olamaz:(
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memeleri çok seksiydi, tecavüz ettim! Traji komik derler ya işte bu olay aynen öyle.......
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |