![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Biraz zihin jimnastiği yapmaya ne dersiniz? Bu resimde tam dokuz kişi var. Bakalım önce kim bulacak?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz zihin jimnastiği yapmaya ne dersiniz? ![]() Bu resimde tam dokuz kişi var. Bakalım önce kim bulacak? ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? Kişi der iken sadece insanlar mı yoksa hayvanlarda dahil mi, dahil ise ben 8 buldum en güzelide şu gizemli bebek:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? evet dokuz kişi var yüzler içiçe girmiş
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? Dokuzuncuyuda buldum:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? ben sadece 7 sini görebildim... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? Biraz daha dikkatli bakarsan görürsün 9. kişiyi.:)
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? İYİDE HENÜZ 8. CİYİ BİLE GÖREMEDİM... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Resimdeki dokuz kişiyi bulabilirmisiniz? Pardon ya ben yanlış görmüşüm.:) Resmi bir kaç kez daha incelersen belki görebilirsin.
| | |
| | |