![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Sevgilisinin Penisini Kesti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Lahor'da iki yıl önce tanışan Muhammed Shehzad (24) ile 30 yaşındaki evli Jamila arasında ilişki başladı. Shehzad, kocasından boşanırsa Jamila ile evleneceği sözünü verdi. Ancak Shehzad sözünü tutmayıp, iki hafta ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgilisinin Penisini Kesti Lahor'da iki yıl önce tanışan Muhammed Shehzad (24) ile 30 yaşındaki evli Jamila arasında ilişki başladı. Shehzad, kocasından boşanırsa Jamila ile evleneceği sözünü verdi. Ancak Shehzad sözünü tutmayıp, iki hafta önce kuzeniyle evlendi. Jamila, geçen çarşamba günü evine davet ettiği Shehzad'ı ilaçla sersemlettikten sonra penisini kesti. Jamila tutuklanırken Shehzad'ın gittiği hastanenin doktorları, penisi yerine dikmenin mümkün olmadığını ve hayatta çocuk sahibi olamayacağını söylediler. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgilisinin Penisini Kesti İnanılır gibi değil, şok bir şey, çok fena intikam almış, ya bu kadar da olmaz herhalde.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgilisinin Penisini Kesti eee plana bakarmisiniz adami once uyutuyo sonra caliyolar , kadinlarin gzabina urgamis , doktor gibi yani ,uyaniyosunuz makine yok , bir erkek icin cok zorkahirede de bogaz koprusu yok ki atsin kendini ,daha noolsun , is bitmis |
| | |
| | |