![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kadın 'beyinsiz' çıktı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın 'beyinsiz' çıktı Gerginlik ve halsizlik şikayetiyle hastaneye giden kadın yarım beyinli olduğunu öğrendi. Çin'de 39 yaşındaki bir kadın, gerginlik ve halsizlik şikayetiyle gittiği hastanede yarım beyinli olduğunu öğrenince ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadın 'beyinsiz' çıktı Gerginlik ve halsizlik şikayetiyle hastaneye giden kadın yarım beyinli olduğunu öğrendi. Çin'de 39 yaşındaki bir kadın, gerginlik ve halsizlik şikayetiyle gittiği hastanede yarım beyinli olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Hastanenin nöroloji uzmanı Zhang Linhong, “Hastanın sinir sisteminde herhangi bir sorun var mı?” diye MR çekti ve beynin sadece sağ lobunun olduğunu gördü. Linhong, “Aslında sol lob konuşma kabiliyetini düzenler ama hastamızın çevresiyle iletişiminde problem yok. Annesi kızının normal bir yaşantısı olduğunu söyledi. Üniversiteden iyi bir notla mezun olmuş ve hafızası kuvvetli. Telefon numaraları ve arkadaşlarının adını süratle hatırladığını da gördük” dedi. HÜRRİYET
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı gerçekten çok üzücü bir durum ama ne yaparsın işte hastalık bu yarım beyinlilik kadın hastalığımı acaba merak etdimde ![]() allah şifa versin iyi forumlar |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
Atmaca doğuştan genetik bir bozukluk nasıl kadın hastalığı olabilir ki? Bir insanın genetik bozukluğuyla alay etmek size hiç yakışmıyor.:Enfado:
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Keşke başlığı daha dikkatli seçseydiniz.Atmacaya iş çıktı bakın hemen yorumunu yapmış.Evet atmaca kadın yarım beyinli çıkmış ama marifetlerine bak bide.Demek ki biz yarım beyin sahibi olsak bile mükemmel olabiliyoruz.Allah bizi yarım beyinli erkeklerden korusun.Ne olur halimiz bi düşünsene. |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
Alıntı yazılarda değişiklik yapmıyorum. Emeğe saygı göstermek zorundayım.
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
özürdilerim arkadaşım ben alay etmek istemedim ve etmemde hastalık ta sağlık ta ALLAH tandır sizde hemen iftira edicenizya fırsat kolluyorsunuz hemen alay etdi demekte size yakışmıyor sizde bir özür dileyin isterseniz neden hemen alındınız anlamadım iyi forumlar | |
| | |
| | #7 | |
Atmaca sen çok ilginç bir adamsın.:Entusiasmado: Yarım beyinli olmak kadın hastalığı değildir.Allah korusun seninde başına bir kaza falan gelir aynı duruma düşersin. Bence sen özür dilemelisin.
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
arkadaşım yukarki yorumda özürdilediğimi sanıyorum cevrende birileri varsa çağarda bir okut istersen yine kendi anladığın gibi yazmışsın valla sen bendende ilginçsin sanırım ![]() şimdi senin yüzünden herkes beni hastalıklarla alay eden biri olarak görücek. ben burdan herkese tekrar sesleniyorum ALAY ETMEDİM SEN BENİ ÖYLE TANITMAYA CALIŞTIĞIN İÇİN ÖZÜR DİLEMELİSİN bekliyorum | |
| | |
| | #9 | |
yukarıdaki renklendirdiğim kelimeleri tüm erkekleremi söylediniz desem bir açıklama yaparmısınız | |
| | |
| | #10 | |
yarım beyinlilik kadın hastalığımı acaba merak etdimde Ben bu yazdığın cümleden öyle algıladım.Özür dilemeyi düşünmüyorum. Çünkü bu cümleyi yazan sensin.
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beyin, cerrahi, genetik, jinekolog, polemik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |