![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kadın 'beyinsiz' çıktı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asla!!! Bugün ki form konularında tecavüzler,enses ilişkiler ve benzeri bir sürü konuyu düşünerek yazdım.Şiddet yanlısı ,insanlara zulmeden (savaşlar dahil) tecavüzcü, kadın satıcısı gibi meziyetlere sahip erkeklerdi kastım.Yanlış anlama için özür ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Asla!!! Bugün ki form konularında tecavüzler,enses ilişkiler ve benzeri bir sürü konuyu düşünerek yazdım.Şiddet yanlısı ,insanlara zulmeden (savaşlar dahil) tecavüzcü, kadın satıcısı gibi meziyetlere sahip erkeklerdi kastım.Yanlış anlama için özür dilerim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
bende bilmediğimden sormuş bulundum nevar bunda kızacak anlamadım bak şimdi aklıma yine bir fıkra geldi fadimenin gardolabından yoldan otobüs geçince gıcırtı sesi çıkar fadimede eve marongoz çağırır marongoz dolabı inceler ses gelen yeri bulamaz fadime derki sen dolabın içine gir birazdan buradan otobüs geçer sende sesin geldiği yeri bulursun çünki ses içerden geliyor adam dolaba girer o anda eve fadimenin kocası gelir dolabı açar bakarki marongoz dolapta fadimede titrek bir sesle biz burda otobüs bekliyorduk desem inanmıycasın der sende aynı öyle bir durumda kalsan inanmazsın kadını vurursun sanırım bence benden özür dilemelisin iyi forumlar | |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Alıntı:
Atmaca sen kadınları erkeklerle karıştırdın sanırım. Kadın hastalıkları diyince senin aklına kadın beyni mi geliyor? Ben beyin denilen bölümün kafatasının içinde olduğunu sanıyordum. Ve bu hastalıklara da beyin cerrahisinin baktığını sanıyordum. Jinekologlar ne zamandır beyinle uğraşmaya başladılar?:Entusiasmado: Kusura bakma seni memnun etmek için senden özür dileyemeyeceğim. Diğer soruna gelince ben aynı durumda kalsam önce sorardım belki sonra vururdum.:Entusiasmado:
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #14 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı İsim vermeden, bu sayfada yorum yaptığını sanan bir arkadaşı hayretle takip ediyorum.....Daha önceden de yazmış oldukları çok ters,anlamsız ve polemik yaratıcıydı.Şimdilik susuyorum.Ama son damlada haddini bildireceğimi belirtmek istiyorum.
__________________ |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Arkadaşlar burası kimsenin haddini bildireceği yada biribirine sataşıp özür dilenmelimi yada dilenmemelimi tartışmasına girilecek bi forum değil heleki bu başlık bunları uygulamanıza hiç uygun değil.Burada hiç kimsenin başına gelmesini istemeyeceği gibi ve bununlada alay edilemeyecek kadar cidden ibretlik bi konu yansıtılmıştır lütfen başlık ve konu içeriğini kullanarak yorumlarınızı yapınız..
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #16 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Ben bu durumun farkında olduğum için sinirlendim.Ayrıca o arkadaşı bayadan beri takip ediyorum ve tavrı hareketleri hep aynı.Sabrımı zorluyor
__________________ |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın 'beyinsiz' çıktı Herkes kendinden sorumludur Runaway eğerki senin şahsına hakaret vari sözler gelirse bizler buradayız emin ol gereken yapılır.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beyin, cerrahi, genetik, jinekolog, polemik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |