![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kendi oğluyla evlendi.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu. " Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
#1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi oğluyla evlendi.. Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu. " Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik." -Size karşı çıkan oldumu? "Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız." -İlerideki planınız ne? "Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: " -Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu? "Bir kaç kez ve hiç pişman deilim....... kaynak ilginç olaylar
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. İğrenç valla midem bulandı. :Extranado: Başka yorum yok.
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. Bunlar ensest ilişkiler ve çok çirkin katılıyorum sana..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. Bu yoruma hep gülerdim.Ama şimdi ben yazıyorum.Kesin artık BU BİR KIYAMET ALAMETİ.Ne diyeyim Allah beterinden saklasın.İğrenç ötesi |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. haklısın kıyamet alametleri ama şuda bir gerçekki insanoğlu var olduğundan beri bu tip çirkin şeyler hep olmuştur ve ne yazık ki olamayada devam edecektir yorum yazdığın için tşk ederim..
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. Allah'ım bizi korusun dogru yoldan ayırmasın... tüylerim diken diken oldu. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. Amin samedi rabbim şu nefsin tuzaklarından bizleri korusun .. ki bizler eşrefi mahluk olarak yaratıldık bakarmıısn insanoğlunun yaptığı tşk ..
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. ""onunda bana bakışı değişmeye başladı ""hersey bu cumlelerle degisiyor, hos bisey degil finlandiyada etraf kiz kaynarken ,hele bos yemsiz oltaya bile balik atlarken , adamin annesini es olarak secmesi bana sacma geliyor. kadin nufusu daha fazla ve ortalikta dolasir finlandiyanin. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. gerçekten çok iğrenç... inan okuyunca inanamadım böyle bir şey olabilir mi diye ama dediginiz gibi kıyamet alametleri... |
| | |
| | #10 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kendi oğluyla evlendi.. Kesinlikle berbat.Eşcinsel insanlara kötü gözle bakılıyor ama bu tip insanlar daha iğrençler.....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum448/thread28279.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 19-04-2008 09:23 PM | |
| | |