![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Dahi misiniz? Hemen Test Edin..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Haberin ayrıntısındaki resme dikkatle bakın.. Bakalım dahi misiniz? Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz demektir. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Haberin ayrıntısındaki resme dikkatle bakın.. Bakalım dahi misiniz? ![]() Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz demektir. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ’nuz 160’ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. (Sol beyin lobu, daha çok mantıksal, matematiksel, analitik ve stratejik konularda daha baskın bir etkiye sahipken, sağ beyin lobu daha çok düşünsel konular, melodi ve müzik hafızası, sanatsal unsurlar, şiir yazmak, resim ve boya işleri vb.. gibi konularda daha aktif rol oynamakta..) (Dikkat: Test, ilk andaki dönüş için geçerli. Önemli olan ilk baktığınız anda gördüğünüz dönme yönü. Sonraki dönüş hareketleri odaklanma meselesi..) kaynak ilginç olaylar
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Sol beyin lobu, daha çok mantıksal, matematiksel, analitik ve stratejik konularda daha baskın bir etkiye sahip. Ben ilk bakışta bu bayanın sola döndüğünü gördüm.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Sola doğru dönüyor ki bu hatun (ama kimden esinlendi iseler güzel hatun bulmuşlar)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Karakarizma öyle olmasaydı bakarmıydın konuyaa:))))))))))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Alıntı:
katılıyorum sana gülüm ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Alıntı:
bakardım tabii :) Hem farkındaysan önce konunun içine girmek gerekiyor bayanı görmek için. ayrıca bu benim nazicane bir yorumum sadece. Sende katılmıyormusun yani :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... sadece şaka yaptım yaa tabiki konuyu anlamak için bayanı görmek lazım..
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Şaka yaptığının farkındayım elbet, Bende şaka ile karışık cevap vereyim dedim...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... Tşk ederim kimseyi kırmak istemem..
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dahi misiniz? Hemen Test Edin... ( Sağ beyin lobu daha çok düşünsel konular, melodi ve müzik hafızası, sanatsal unsurlar, şiir yazmak, resim ve boya işleri vb.. gibi konularda daha aktif rol oynamakta..) Matematiği hiç sevmem zaten.:)
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |