![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Vücut şekliniz ve kişiliğiniz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vücut şeklimiz bizi ele veriyor 1-Boyu uzun olan saf akıllı olur. 2-Boyu kısa olanın hilesi çoktur. 3-Orta boylu olan kişi akıllı ve güzel huylu olur. 4-Saçı sert olan keskin zekalı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Vücut şeklimiz bizi ele veriyor 1-Boyu uzun olan saf akıllı olur. 2-Boyu kısa olanın hilesi çoktur. 3-Orta boylu olan kişi akıllı ve güzel huylu olur. 4-Saçı sert olan keskin zekalı olur. 5-Saçı yumuşak olan akılsız ve arsız olur. 6-Saçı sarı olanın işi gücü kibir ve gazaptır. 7-Saçı kara olanda sabır vardır. 8-Saçı kumral olan ise güzel, huyca eşsizdir. 9-Saçı seyrek olan bilgili ve kibar bir kişidir. 10-Saçı çok olan kadının anlayışı kıt olur. 11-Başı küçük olan kişinin akılıda az olur. 12-Başı büyük olanın aklı çok olur. 13-Başının üstü yassı olan keder çekmez. 14-Başının cildi sağlam olan hayır işler; kötülük yapmaz. 15-Başı kel olan kötü huylu olur. 16-Alnı dar olanın ahlakı da dar olur. 17-Alnı yumru olan kötü ve aldatıcı olur. 18-Alnı enli olan kötü huylu olur. 19-Alnı düzgün olan emniyetlidir. 20-Alnı kırışıksız olan şüphesiz tembel olur. 21-Alnındaki kırışık uzun olan anlayışlı olur. Kırışığı az olan cömert olur. 22-Kaşları arası kırışık olan kişi baştan sona gam yüklüdür. 23-Kulağı büyük ve enli olan cahil ve tembel olur. 24-Kulağı küçük olan hırsızdır.Kulağı orta boylu olan ise dürüsttür 25-Kaş ucu ince olanın işi gücü fitnedir. 26-Kaşı çok kıllı olan gönlü kırık ve kederli olur. 27-Kaşı açık olan dürüsttür 28-İnce kaş güzeldir ama bunun da uzunu kibirlilerde bulunur. 29-Kaşı yay gibi olan dilberdir. 30-Gözün çukur ve küçük olması kibirlilik alametidir. 31-Kara gözlü olan kişiler itaatkar olur.Gözün kanlı olması ise yiğitlik alametidir. 32-Gözleri gök olan zekidir.ela gözlü edepli olur. 33-Gözü küçük olan hafif bir kişiliğe, gözü büyük olan ise zarif bir kişiliğe sahiptir 34-Gözü şişkin olan kıskanç olur.Gözü orta büyüklükte olan gerçek dosttur. 35-Kıpık gözlü olan yaramaz ve çirkin olur.Bakışı gevşek olan ise süslü olur. 3Noktalı göz ok gibidir. Çok nazar değdirir. 37-Tek gözlüye yakın olma; sık bakan ise emniyetli sayılmaz. 38-Şaşıya hiç bakma ki sana kötü düşünerek bakar. 39-Gözü güleç olan güzel olur. Kirpiği sık olan ise eşsizdir. 40-Yüzü büyük olan hastalıklıdır. Küçük yüzlü olmak ise kibir alametidir. 41-Yüzü şişkin olan akılsız; yassı olan güzel olur. 42-Yüzü sıska olan borcuna sadık değildir. Yüzü etli olan ise sıkıntı verir. 43-Yüzü hayli uzun olan konuşurken yalan söyler. 44-Yüzü sert olanın genellikle sözü acı olur. 45-Yüzü yuvarlak olmalıdır. Dolunaydan parlak olmalıdır. 46-Tebessüm eden bir yüze bakanlar rahatlık bulur. 47-Yüzü kırmızı olan edeplidir. Esmer olan ise zeki olur. 48-Yüzü sarı olan hastalıklı; siyaha çalan ise tevekkel olur. 49-Gözleri gök veyamavi ise ondan uzak olmaya bak. 50-Rengi ortada olan yüz hem ak hem kızıl olur (yanak ve alın). 51-Burun biraz uzun ise anlayışsızdır. 52-Burnu kısa olanın içinde korkusu çok olur. 53-Burnunun ucu top olan kişi neşeli olur. 54-Burnunu ucu ağzına yakın olan adamdan kendini sakın. 55-Burun delikleri geniş olursa, kibir ve kıskançlık olur. 56-Burnunun iki kanadı hareketli olan kişide hüzün ve inat bir aradadır. 57-Burnu geniş olan kişide şehvet hastalık halini almıştır. 58-Burnu eğri olan kişi yardım etmeyi sever. 59-Ağzın küçük olması güzelliktendir ama, böyle kişi korkak olur. 60-Ağzı büyük olan yiğit; eğri olan ise kötüdür. 61-Burnundan konuşan kişinin bu özelliği kibrini gösterir. 62-İnce sesli erkeğin işi gücü şehvettir. 63-Erkek sesli kadın ise çoğunlukla yalan söyler. 64-Sözü hızlı söyleyenin anlayışı yüksektir. 65-Sözü kaba olan yardım sever olur. 66-Sesi çatal olan kötülük yapar. 67-Gülüşü çok olan kişide utanma beklenmez. 68-Yüzü güleç ve sözü tatlı olan kişi mübarek kişidir. 69-Kırmızı dudaklı kişi iyi ilim tahsil eder. 70-Dudak etli olursa sahibi kızgın ve sıkıntı veren olur. 71-Dişleri iri olan kişi çoğunlukla kötülük yapar. 72-Dişi orta irilikte olanın işi doğruluk ve ferahlıktır. 73-Kokusu güzel olanın huyu da hoş olur. 74-İnce çeneli erkekte akıl az olur. 75-Çenesi geniş olan kişi sert ve kaba olur. 76-Çenesi orta halli olan akıllı ve güzel olur. 77-Sakalı uzun kişi hünersiz olur. 78-Sakalı sık olan sıkıntı verir. Öyleleri sözü uzatırda uzatır. 79-Kara ve seyrek sakal zekaya delildir. 80-Hiç sakalı olmayan kösenin hilesi pek çok olur. 81-Sakalı yuvarlak olan kişi olgundur. 82-Kafası geniş olan ahmak olur. 83-Boynu uzun olan kişide olgunluk az olur. 84-Boynu ince olan cahil olur. 85-Boynu kalın olan kişi oburdur. 86-Boynu kısa olanın hilesi çoktur. 87-Boynu orta uzunlukta olan kişi hayır işler. 88-Her yeri orta olan kişi hiç şüphesiz bir dilber olur. 89-Omuzu sivri olan azılı hırsız olur. 90-Eğri omuzlu kişinin ise işi eğriliktir. 91-Kısa omuz bilgisizlerde; düşük omuz aşağılıklarda bulunur. 92-Orta halli olan omuzun sahibi hemen sırları anlayıverir. 93-Kolu eğri ve kısa olan kişi kötü olur. 94-Bileği uzun olursa istenmeden bahşişler dağıtır. 95-El küçük olursa eşi olmayacak kadar güzeldir. 96-Parmağı uzun olan hünerli ve bilgili olur. 97-Parmağı yumuşak olan hiç şüphesiz çok zeki olur. 98-Tırnağı geniş olmayanı her zaman sevebilirsin. 99-Tırnağı yuvarlak ve çizik olan kişi acımasızdır. 100-Tırnağı yassı ve düz olanın eli beceriklidir. 101-Göğsü çıkık olanın huyu kötüdür. 102-Göğsü dar olan sıkıntı çeker. 103-Göğsü geniş olanın gönlü hiç üzüntülü olmaz. 104-Göğüs ve omuzlardaki kıllar cesarete delildir. 105Eti orta olanın teninde canı uyumludur. 106-Eti hoş ve latif olan bilge ve kibar olur. 107-Eti katı olanın kabalığı da kuvvetlidir. 108-Arkası yassı olan kişinin tek işi eğlencedir. 109-Sırtı kamburumsu olan kişinin ahlakı çirkin olur. 110-Sırtı geniş olanın kuvveti çok olur. 111-Beli ince olan şekilden şekle girebilir. 112-Sırtında kıl olanın bu hali şehvetine delildir. 113-Karnı büyük olan akılsızdır; küçük olan ise efendidir. 114-Karnı büyük ve kısa olanda kötü huyluluk ve zorbalık vardır. 115-Kasığında tüy bitmeyen kişinin tabiatı da vahşi olur. 116-Dizi büyük olan kişi yükü fazla yüklenir. 117-Ayağı sert olanın bağışlaması yoktur. 118-Topuğu etli kadın cilvelidir. 119-Ayağı yufka olan dilber olur. 120-Ayağı kalın olan adam kahramandır. 121-Ayağı geniş olan kişi, zülüm yapar. 122-Ayağı uzun olan kişi utanma bilir. 123-Parmağı uzun olan anlayışlı ve bilgili olur. 124-Adımı dar olanın gidişi güzel olur. 125-Çünkü salınarak yürür ve akıl ona hayran olur.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Sanırım ''marifetname '' isimli eserden alıntı bu yazı...Emeğine salık.
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Maalesef o knou hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece bir mailden aldım yazdım. Peki senin kişiliğin ne çıktı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz sabırlı,itaatkar,eşsiz,dilber,neşeli,iyi ilimli...vayy be,neymişim ben..:Entusiasmado:
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla bu listeye göre ben harikayım.Akıllı,güzel huylu cömert herşey bende birikmiş sanki.İnanamadım kibirlendiğimi düşünmeyin o özlelliğim bu listeye göre bende yok. Çok hoşuma gitti.Eşime okutmalıyım |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Ben zaten küllü harika çıktığım için yazmayayım bence:) Ay bu kadar mı insan mükemmel olabilir (Ki gerçekte de öyleyim ya )
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Ama ben burada kendim ile ilgili maddeyi bulamadım:( Hani nerede prensesler için olan madde?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Arkadaslar bu sözlerin bir kısmı Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın Marifetname eserinden alınmış bir kısmı ise muamma... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Prensesler zaten üstünde prensesdirler
| | |
| | #10 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Vücut şekliniz ve kişiliğiniz Alıntı:
Teşekkürler,
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |