![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Kanguru bana tecavüz etti" başlıklı konu görüntüleniyor, "YENİ Zelanda’da wombat türü kangurunun tecavüzüne uğradığını söyleyen 48 yaşındaki Arthur Cradock adlı çiftçi, “Evimde saldırıya uğradım. Aksanım değişti artık Avustralyalılar gibi konuşuyorum” dedi. Cradock, Avustralya’ya özgü bir metrelik hayvanın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kanguru bana tecavüz etti YENİ Zelanda’da wombat türü kangurunun tecavüzüne uğradığını söyleyen 48 yaşındaki Arthur Cradock adlı çiftçi, “Evimde saldırıya uğradım. Aksanım değişti artık Avustralyalılar gibi konuşuyorum” dedi. Cradock, Avustralya’ya özgü bir metrelik hayvanın saldırısına uğradıktan sonra şoka girdiğini söylerken polis yetkilileri, ‘talihsiz’ çiftçinin sözlerinin doğru olup olmadığını araştırıyor. Akşam |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanguru bana tecavüz etti eee o kadar hayvanlara tecavüzden sonra (2 gün önce tavuk tecavüzü haberleri ) Hayvanlar evrensel bir karar almış olabilir, işe kanguru ile başlamışlar, bundan sonrası artık hayvanlardan gelir. bundan sonra ormanda dolaşırken dikkatli olmak lazım ,:Entusiasmado: artık teneke don mu giyeriz bilmem |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kanguru bana tecavüz etti saçmalık yok daha neler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |