FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > ilginç konular

işte Kadın Zekası

EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "işte Kadın Zekası" başlıklı konu görüntüleniyor, "J n isten cikmadan once karisini evden arar; Tatlim , patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki buyuk golde balik avlamaya gidecek ,benimde gelmemi istiyor. Bu hafta sonunu orada gecirecegiz. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2008, 01:14 AM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

metobey will become famous soon enoughmetobey will become famous soon enough
heart işte Kadın Zekası

Jn isten cikmadan once karisini evden arar; Tatlim , patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki buyuk golde balik avlamaya gidecek ,benimde gelmemi istiyor. Bu hafta sonunu orada gecirecegiz.
Bu benim terfi almam icin iyi bir firsat. Benim icin yeteri
kadar giysi ve olta takim cantami hazirlarmisin?Direk ofisten cikacagiz ve gecerken evden cantalari alirim. Ha yeni ipek mavi pijamamida koymayi unutma. Karisi biraz iskillenir. Fakat kocasinin istediklerini yapar. Hafta basinda adam eve gelir, biraz yorgundur ama iyi gozukmektedir. Karisi onu karsilar ve cok balik tutup tutmadigini sorar.Jn: Ha, evet epey balik tuttuk. . Fakat sana soyledigim pijamayi cantaya koymamissin. Karisi: Olta takim cantasina koymustum.!!
metobey isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:12 PM .