![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Merhaba(!)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Hiç düşündünüz mü yada bilen varmı içinizde " merhaba " ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer. 'merhaba' aslında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba Hiç düşündünüz mü yada bilen varmı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer. 'merhaba' aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anl***** geliyormuş. Çok hoş değilmi ? Bunu öğendikten sonra karşımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için. bu mesajı okuyan herkese benden "Merhaba" senede bir görmediğim dostlar merhaba merhaba deste deste dermediğim güller merhaba merhaba umutlarım oldu yalan o yar beni etti talan başını taştan taşa çalan seller merhaba merhaba yetimiyem belim büken ne gül kaldı nede diken bülbülü sineye çeken dallar merhaba merhaba Alıntı... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba(!) Merhaba kelimesi aslında kapalı bir mekanda söylenir,yani açık alanda selam verir gibi söylenmez.Bunun sebebi de "benim yanımda,burada oturabilirsin,benden sana zarar gelmez"manasında olduğu içindir.Hâl böyle olunca sokaktaki insana merhaba denmez.Yani sokaktaki adama "benim yanımda oturabilirsin"demek herhalde çok komik olur. |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Merhaba(!) Alıntı:
| |
| | |
| | |