![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Motorda bu olay olursa varyaaaaaa ;-(( (kus carpmasi)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar motorda hizli giderken korkularimdan biri budur.. Kimseye, düsmanima bile dilemem.. Bakiniz......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Motorda bu olay olursa varyaaaaaa ;-(( (kus carpmasi) Arkadaslar motorda hizli giderken korkularimdan biri budur.. Kimseye, düsmanima bile dilemem.. Bakiniz.... ![]() ![]() ![]()
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Motorda bu olay olursa varyaaaaaa ;-(( (kus carpmasi) Allah korusun ya, çok feci bir şey:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Motorda bu olay olursa varyaaaaaa ;-(( (kus carpmasi) sgor gosunu sevım dıkkatlı sur saatde 60 70 km ıyı |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Motorda bu olay olursa varyaaaaaa ;-(( (kus carpmasi) sağol kardeşim kaderimizde varsa kaza yaşarız ama tedbirimizide elden bırakmayız elhamdülillah..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | |