![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "sevgiliniz nerede??" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mobile phone tracking arkadaşlar çok basit üstteki linke tıklayarak açılan sayfaya turkey seçeneğini seçtikten sonra sevgilinizin telefon numarasını yazıyorsunuz bu sitede cprs aracılığıyla sevgilinizin şu anda nerede olduğunu gösteriyor ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sevgiliniz nerede?? Mobile phone tracking arkadaşlar çok basit üstteki linke tıklayarak açılan sayfaya turkey seçeneğini seçtikten sonra sevgilinizin telefon numarasını yazıyorsunuz bu sitede cprs aracılığıyla sevgilinizin şu anda nerede olduğunu gösteriyor ben baktım çok net görüntüler elde ettim biraz bekledim ama aldığım görüüntüler buna deydi. hadi beklemeyin sizde deneyin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgiliniz nerede?? ![]() ![]() allah ıylıhını versın |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgiliniz nerede?? yaa bende heycanla telini yaziyom yaa...:(ne kandiriyon sende...:)))saf gibi:))) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgiliniz nerede?? üff yaaa, bende dedim sanırım numara şu anda hangi semtte ise onu bulacak, yani şehir-ilçe olarak:) gerçi ben şu anda nerde ne yapıyor biliyorum ama meraktan bir bakayım demiştim:) Sende az değilsin Serkan abi, ne güzel kandırdın:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |