FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > ilginç konular

İyi arkadaş ömrü uzatıyor!

EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "İyi arkadaş ömrü uzatıyor!" başlıklı konu görüntüleniyor, "İyi arkadaş ömrü uzatıyor Arkadaş var, arkadaş var. Kimi sizi devamlı arar, sizsiz edemez, kimini siz ararsınız onsuz edemezsiniz. Peki yakın arkadaşlarıyla sürekli görüşen kişilerin daha uzun bir ömür sürdürdüklerini ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-01-2008, 07:30 PM   #1
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
İyi arkadaş ömrü uzatıyor!

İyi arkadaş ömrü uzatıyor
Arkadaş var, arkadaş var. Kimi sizi devamlı arar, sizsiz edemez, kimini siz ararsınız onsuz edemezsiniz. Peki yakın arkadaşlarıyla sürekli görüşen kişilerin daha uzun bir ömür sürdürdüklerini biliyor muydunuz?

Avustralyalı bilim adamlarının, yaşları 70 ve üstünde olan 1500 kişi üzerinde yaptığı araştırma, yaşlıların çocukları ve akrabalarıyla sık sık görüşmelerinin uzun yaşam üzerinde çok az etkisinin olduğunu gösterdi.

Araştırmacılar, arkadaşlardan sağlıklı yaşam konusunda daha fazla etkilenilmesi ve arkadaşlığın kişinin ruh halinde olumlu yönde etkisi olmasının, yaşam süresinin uzamasına yol açan faktörler olabileceğini söylediler.

Araştırmanın, yaşlılıkta eğlence, sosyal aktivite ve yakın ilişkilerin sağlıklı kalmayı sağladığı yönündeki bulguları desteklediği belirtildi.

Alıntı...
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 26-01-2008, 08:09 PM   #2
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor
Cevap: İyi arkadaş ömrü uzatıyor!

alla alla çok ilginç o zaman yaşıcam ben baya :) aslında gülmenin ömrü uzattığını biliorum..ben de genelde arkadaşlarımla biraraya geldiğimde çok güldüğüm için otomatikman ömrüm de uzamış oluo aslında böle bi tümevarımda da bulunabilirdim :) teşekkürler görkem...
Alt 26-01-2008, 08:35 PM   #3
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Alıntı:
kAoSs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
alla alla çok ilginç o zaman yaşıcam ben baya :) aslında gülmenin ömrü uzattığını biliorum..ben de genelde arkadaşlarımla biraraya geldiğimde çok güldüğüm için otomatikman ömrüm de uzamış oluo aslında böle bi tümevarımda da bulunabilirdim :) teşekkürler görkem...
Benzetmene bayıldım kaoscum :) Ama biz bu gidişle fazla yaşayamayız . Hormonlu yiyecekler, çevre kirliliği, aşırı stres, dert, keder, sıkıntı... :) Fazla yaşayacagımızı düşünmüyorum :)
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 26-01-2008, 08:40 PM   #4
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

aman görkemcim boşver düşünme bunları anın tadını çıkar..yiyecekler konusunda güzel şeylerin hepsi zararlı..bu nimetlerin tadına bakmayıp da çok yaşasam nolcak sanki yaşamımız da az olsun ama dolu dolu mutlu olsun diye düşünenlerdenim :)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:46 AM .