![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Karısını patronuyla yakaladı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Karısını milyoner patronuyla yatakta yakalayan işçi “Onun Bentley’i var, benim ise otobüs kartım , nasıl rekabet edeyim hakim bey” diye dert yandı İNGİLTERE’de Richard Creary, milyoner hayvanat bahçesi sahibi David ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karısını patronuyla yakaladı Karısını milyoner patronuyla yatakta yakalayan işçi “Onun Bentley’i var, benim ise otobüs kartım, nasıl rekabet edeyim hakim bey” diye dert yandı İNGİLTERE’de Richard Creary, milyoner hayvanat bahçesi sahibi David Gill’in yanında çalışıyordu. David’in karısı Alison’a “yakın davranması”, onu Bentley marka lüks arabası ile evine bıraktırması Richard’ın dikkatini çekti. Bir gece işten eve erken dönen Richard, içerden gelen sesleri karşısında deliye dönüp, mutfaktan bir bıçak aldı ve yatak odasının kapısını tekmeyle açtı. Yatakta “iç çamaşırsız” yakaladığı patronu David’in boğazına bıçağı dayadı. Alison’un yalvarmaları üzerine dikkati dağılan Richard’ın elinden kurtulan David, “pantolonu” bırakıp camdan atladı ve polise koştu. “Bıçaklı saldırıdan” gözaltına alınan Richard mahkemede “Karımı lüks Bentley arabayla ve bol parayla kandırdı, onda Bentley, bende otobüs kartı var, karım doğal olarak onu tercih etti, onları birlikte görünce deliye dönmüştüm” diye hakime dert yandı. Sun Para Para Para Varlığı dert ,Yokluğu Yara:))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |