![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi ilginç konular forumu içinde "Tersten de Aynı Okunan Cümleler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tersten de Aynı Okunan Cümleler Adamla çene çalma da. Aç raporunu koy, okunur o parça. Al Azmi, imzala. Ali, tanışın: Atila. Al kasada sakla. Altan, attan atla. Al yarısını sırayla. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Tersten de Aynı Okunan Cümleler Tersten de Aynı Okunan Cümleler Adamla çene çalma da. Aç raporunu koy, okunur o parça. Al Azmi, imzala. Ali, tanışın: Atila. Al kasada sakla. Altan, attan atla. Al yarısını sırayla. Alkazık çak karaya, kayarak kaç kızakla. Ayşen,ıslak kalsın eşya. Al Pakize bezi kapla. Ayla'da mı madalya. Aslan Ali ile Veli ilan alsa. Anastas mum satsana. Anastas keten etek satsana. Anastas rulo iyi olur, satsana. Az al yahu bu haylaza. At, sahibi gibi hasta. Ara piller eder elli para Arap kara Murat atar umarak para Er işi pilavı vali pişire. Ey kekeme, kek ye En iyi meşe beşe mi yine? Ey Edip, Adana'da pide ye. İlaç iç Ali. İtti mi, kim itti? Kaba Talat'a bak. Kaç lan alçak. Katla enine, al tak. Keçin ileridedir, elini çek. Katır da radarı tak. Koyma Vahit, teyp yetti, havam yok. Kalsın o don ıslak. Ayol abla, keten etek al baloya. Kalas yok, kütük koy salak. Kıza yazık. Kim o komik? Lale, Gül'ü gel al. Mağara daha dar ağam. Pay ederek iki kerede yap. Rıza, Haluk okula hazır. Yok, adını da koy. Zamkı çok, o çıkmaz. O zaman al tak, katlanmaz o. Para hazır ama Rıza harap Firar eder Arif. Zamlı tas neden satılmaz. Uğur motora sar o tomruğu. Nine, şu resim ise Ruşen'in Şeşü dü mü? Dü şeş. Rıza, Haluk okula hazır....alıntı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tersten de Aynı Okunan Cümleler Tersten aynı okunan kelimeler biliyordumda bunu duymamıştım, ilginçmiş..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tersten de Aynı Okunan Cümleler Hakikaten ilginç , çok hoş oldu bunları öğrenmek . Teşekkürler :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |